100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-04-2019 09:23:46

ugy14ltw
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-04-2019
Messages: 2

Adidas Ultra Boost 4.0 Grey Two

https://media.karousell.com/media/photos/products/2018/08/13/adidas_ultra_boost_40_grey_two_1534125334_ce6a189a.jpg


Adidas Schoenen Dames populaire hardloopschoenen zijn volledig in het 4.0-tijdperk gekomen, na het lezen van UNDEFEATED nieuw gezamenlijk ontwerp, de eerdere blootstelling van de "White Scarlet" -kleur is nu officieel in de schappen. Het ontwerp maakt gebruik van eenvoudig wit als de grondtoon, en de Primeknit vamp in de details van de rode vlekken met een 4.0-versie van de nieuwe lijnen, met een witte drielijnskooi, scrub gevolgd door de haak met de BOOST middenzool en vervolgens geplaatst buiten het zwarte continentale rubber hierboven.


Kerstmis is er bijna en de gloednieuwe Adidas Schoenen Sale is verkrijgbaar in een colorway die perfect is voor de vakantie met het thema "Candy Cane". Het bovenste deel van de Primeknit heeft een op snoepriet geïnspireerde look met een mix van witte en rode tinten, terwijl een witte TPU veterkooi, hiel-overlay, witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool het hele ontwerp compleet maakt.


Na de presentatie van de "Candy Cane" colorway, zijn we terug met een blik op nog een aankomende iteratie van Adidas Schoenen Zwart. Hier vinden we de nieuwste Boost-variant met de altijd populaire "Multicolor" -look. Het kleurrijke Primeknit-bovenwerk wordt vervolgens aangevuld met een wit kooidraadsysteem, passend bij de Boost-tussenzool, voering en veters.


De Adidas Ultra Boost 4.0 Grey Two is gespot in nog een andere iteratie van het "Multi-Color" -thema, deze keer gecentreerd rond een Core Navy kleurenschema. De nieuwe Ultra Boost 4.0 colorway heeft een Primeknit bovenwerk bekleed met meerkleurig patroon dat Core Navy combineert met andere tinten blauw en oranje. De kooi, de hielkap en het binnenwerk van de schoen hebben ook de platte Core Navy-kleur om de wilde patronen van de bovenkant te contrasteren. Een frisse witte boost-middenzool completeert de look, net als bij de meeste Ultra Boost-modellen.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

#2 01-12-2019 14:24:05

small
Invité

Re: Adidas Ultra Boost 4.0 Grey Two

Speaking of just adding your favorite jacket, Bandage Dresses Lubov almost always wears Herve Leger separates.Perhaps because of Herve Leger Replica how we show our pieces, or just the assumed way of Herve Leger, Oktoberfest outfit people tend to wear our collections together, as one piece. But I like them as separates; it’s almost cooler,” she says. “I would put this jacket with a pair of jeans or a work skirt. And of course it all  but if you’re in L.A., you just wear Herve Leger Dressesthe skirt with a T-shirt. The great thing about Herve separates is that it adds high fashion glamour to any number of basic pieces you already own.”depends on where you live,

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com