100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-07-2019 08:35:33

x7pg4ayh
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-07-2019
Messages: 1

Adidas NMD CS2 Stand Stone Tan

https://2.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2019/04/17/p_26519426_145188186_5950116.jpg


Adidas Skor Herr Svarta serien har drivits till bakbrännaren tack vare alla de tre Stripes nyaste silhuetterna. Men nu tack vare några produktbilder kan vi bekräfta att det kommer att finnas några fler färgbanor som är inställda för att släppa denna höstsäsong. En av dessa är denna "Grey Gum" iteration. Skon har en full grå Primeknit övre med en sock-liknande ankel krage. En svart EVA-insatsöverdrag på toppen av en White Boost mellansula och gummisula yttersula kompletterar designen.


Vi har sett en handfull ny Adidas Skor Nya Modell färgvägs yta de senaste veckorna, och nu har slip-on adidas NMD CS2 returnerat också. Kommer i en kombination av grå och tuggummi, erbjuder övre ett intressant gråskala-stil med ljus och medelgrå som används för att skapa en ryggradig randig effekt. Mörkgrå ankommer på hälkragen och fliken häl har en kombination av grå och vit för mer tonal detaljering. En full längd vit Boost mellansula ger kontrast och hela dagen dämpning, och skon är avrundad med en klassisk gummi yttersål.


Nästa upp till mid-cut Adidas Skor Navy siluett är en förenklad kombination av svart och vitt. Med hjälp av sin Primeknit, spetsfri konstruktion, är det här alternativet från Three Stripes en av de mest bekväma och lättast att bära sneakers i hela branschen. Vit ger en stark kontrast till denna speciella iteration, av varför en BOOST-enhet med full längd, en midfoot-stötfångare och andra detaljer på sin hälflik och krageband.


Adidas har debuterat en helt ny färgväg av den populära Adidas NMD CS2 Stand Stone Tan siluetten som har kommit fram till en "Linen" -teeration. Denna utgåva har en full Linen Primeknit övre kontrasterad med träffar av Orange på sockan vrist krage och häl fliken. En ren White Boost mellansula och matchande gummiyttersula kompletterar designen.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

#2 01-12-2019 07:27:34

xiao
Invité

Re: Adidas NMD CS2 Stand Stone Tan

“I love the idea of movement, but this White Bandage Dress can be especially difficult to achieve with a knit because they’re all Herve Leger Outlet going to be formed to the body. So we love to add movement Beer Costume with these bands that emulate fringe, and the shine of the beads gives a further Herve Leger Dresses illusion of movement.”Oh and what was Lubov herself wearing to work yesterday as I captured all this? An Herve Leger moto jacket: the perfect synthesis of what she calls “girls run the world” power and never-stop movement.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com