100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-10-2019 03:20:19

uwul3vbt
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-10-2019
Messages: 2

Nike Air Max 97 Teal Tint

http://m.jslmtd.com/web/product/medium/201905/352b05a3d5b33e4de9fae697f963bcdb.jpg


Sinds begin 2019 stromen er nieuwe Nike Schoenen Nieuw silhouetten binnen, en dit keer bekijken we de op de scheepvaart geïnspireerde "Unboxed" colorway. Om een ​​eerbetoon te brengen aan de kartonnen dozen die worden gebruikt om sneakers te verzenden, is dit AM97-model gekleed in verschillende bruintinten op het bovenste golfpatroon, terwijl een streepjescode op de buitenzool een laatste knik toevoegt aan de pakketten die worden gescand voordat ze worden verzonden. Het streepjescodemotief wordt vervolgens overgedragen naar het rechter hiellipje, terwijl gestripte tongen de tape symboliseren die Nike gebruikt voor online bestellingen. Op de binnenzool bevindt zich een stempel van de dooscertificering van Nike uit de Memphis-fabriek.


De Nike Schoenen Rood is elk seizoen een cruciaal onderdeel van de levensstijl van het merk Swoosh, en nu is het verschenen in een nieuwe combinatie van alleen vrouwen met gele en gouden tinten. Omdat het hele bovendeel doordrenkt is met de eerder genoemde geel- en goudkleurig, worden verschillende materialen gebruikt om elk onderdeel te scheiden: mesh dient als basis, terwijl leer op de zwiepende overlays verschijnt en een licht ruig suède het spatbord siert om de levensstijllook te vergrendelen. Een witte tussenzool zorgt voor een barrière tussen het bovenwerk en de gele dempingseenheid, en de colorway wordt vervolgens afgerond met een schone en klassieke tandvleeszool.


Terwijl de introductie van nieuwe modellen zoals de Nike Schoenen Dames Zwart de Nike Sportswear-markt blijven overspoelen, hebben de klassiekers zoals de Air Max 97 bewezen dat ze blijven als de ware helden voor de divisie. Voor de volgende toevoeging aan de constant groeiende 97-familie geeft de Swoosh de dames een Pale Pink-variëteit die kiest voor een scala aan zachtroze tinten en een ander vrouwelijk vleugje paars aan de binnenkant van de volledige Air-eenheid.


NBA All-Star Weekend is op 15 februari en de Nike Air Max 97 Teal Tint viert de festiviteiten met zijn speciale thema. De hardloper bootst de witte truien na die in de game van dit jaar worden gedragen met een bovenwerk van wit gaas en leer voor het spatbord. Het highlight-element zijn reflecterende rode en koningsblauwe biezen vanwege het golvende ontwerp, samen met metallic zilveren strepen en mini swooshes op elk zijpaneel. Afwerkingen zijn onder andere gestreepte hiellipjes en afneembare klittenband op elke tong, gevolgd door bijpassende rubberen zolen met dezelfde kleurindeling.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

#2 30-11-2019 14:37:06

xiao
Invité

Re: Nike Air Max 97 Teal Tint

“Women really dress based on their body shape. For example, Herve Leger Dress I’m very athletic. I have bigger shoulders and bigger bust bandage dresses herve leger and smaller in the hip area. So when it comes to Herve Leger, Dirndl Dress for me it’s really about A-line dresses because it gives me a hip but minimizes me on the top.”While there’s no doubt that Lubov and her husband, Max, design for women everywhere, you can’t help but imagine her stamping Herve Leger Dresses a mini-claim on a certain white dress and capelet pair when it was in its early stages. It’s a look we can imagine every woman instantly coveting when it’s available in April.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com