100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2019 08:06:10

sjjmte8k
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2019
Messages: 2

adidas tubular doom sock

https://cdn-images.farfetch-contents.com/12/23/51/00/12235100_10533408_480.jpg
adidas sko sort mænd adidas Originals præsenterer en opdateret tubular silhuet eksklusivt til kvinder. Denne måned lanceres Tubular Doom Sock-sko i to nye sæsonbestemte farveveje og opdateres med en åndbar primeknit-overdel for ultralette komfort og støtte.

adidas sko dame lyserød Slip i Core White og Trace Purple med den klassiske sok som konstruktion og tekstilfor. Silhuetten er prydet med et premium ruskindstøttestykke og præget Trefoil-logo placeret på den dristige Tubular Doom ydersål - hvilket skaber en frisk iteration af høj spec af den klassiske frygtløse silhuet.

adidas sko hvid grøn Før der var Yeezy-galskab havde adidas Originals størknet sig som et brand på en mission takket være smarte retro-påvirkninger parret med ny teknologi i deres adidas Tubular-serie. En af de mest efterspurgte modeller var den refererende adidas Tubular Radial fra 1993 komplet med en unik overlay, der hyldede de tre striberes originale Tubular-løbemodeller fra begyndelsen af ​​90'erne.

adidas tubular doom sock I dag får vi en splinterny colorway af adidas Tubular Radial i en hoveddrejende skygge af Ice Mint. Den lyseblå farve draperer den slip-on silhuet på en monokromatisk måde med et forstærket sportsnet, hvilket giver den ultimative åndbarhed for en ren og behagelig tur. Tubular's standard EVA mellemsål er ikke Boost eller Bounce, men vil give nok pude til daglig brug og derefter nogle. Et opdateret ruskindshælpanel giver stolthed med logoet.

https://www.nicestil.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com