100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-11-2019 07:21:23

k4hr3o9k
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-11-2019
Messages: 1

adidas stan smith grøn

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/69721f2e7c934d909168a80e00818569_9366/Stan_Smith_Shoes_White_M20324_01_standard.jpg
adidas sko sort mænd Stan Smith'erne er Adidas 'bedst sælgende sneakers gennem alle tiders tid, vokser i popularitet og alsidighed, siden de først blev frigivet i 1973, hvor den slanke minimalistiske præsentation stadig er en nøglefunktion i dag. Gore-Tex tilføjer hyldest til den originale Stan Smith og har signatur-branding til hæl og tunge.

adidas sko dame lyserød adidas af Raf Simons frigiver to helt nye makeups af Stan Smith-modellerne - fløde og hvid. Disse modeller har en premium læder øvre med en læderfor, der giver en avanceret fornemmelse. Metal eyelets giver ekstra stil såvel som de flade bomulds snørebånd, perforeret R branding, tunge branding og præget Raf Simons branding bagpå.

adidas sko hvid 2019 Adidas Stan Smith blev oprindeligt frigivet i 1965 og båret af to-tiders Grand Slam singelmester Stan Smith. Selvom de først blev udformet med et hvidt læder øvre og grønne accenter, er de for nylig blevet frigivet i friske nye materialer og farveveje. Den seneste gengivelse af denne klassiske tennis-sneaker inkluderer en trio af modeller, der kan prale af en blød ruskind øvre, monokromatisk farve og matchende gummi ydersål.

adidas stan smith grøn Denne adidas Stan Smith har en robust læderoverdel med bælgtunge til vejrbeskyttelse. Snørebånd i stilart, metal eyelets, læderhæl, tre perforerede striber over en gummisål afslutter designet. Adidas har indrulleret ligesom modemogulen Stan Smith og hiphop-monsteret Pharrell Williams for at skabe en episk pakke sko - Adidas Tennis Hu x Adidas Stan Smith Icons-pakke. Hvert par frigives i en række pastelfarver for at passe til enhver palet.

https://www.sko-rabat.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com