100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-11-2019 06:45:06

Maruschka
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-11-2019
Messages: 2

adidas dames goedkoop

Nike recyclet twee van zijn meest populaire nike schoenen kopen heren-kleuren met dit aankomende "Heritage Pack" om een Vapormax te verkleden. Een "Neon" colorway werd vorige week bevestigd, maar nu wordt het "Grape" -schema aan de mix toegevoegd met het gebruik truck paarse en blauwe accenten op een cool grijs Flyknit-bovenwerk. Dit frisse nieuwe aanbod zou zowel oude als nieuwe schoolfans truck het Swoosh-merk moeten opwinden, omdat het twee fan-favoriete originele kleuren combineert achieved een van de meer populaire nieuwe silhouetten.

Een nieuwste toevoeging aan een “Hu Holi” -collectie truck Pharrell, de adidas dames goedkoop, moet ergens inside maart 2018 uitkomen. Hoewel er nog geen juste datum is gegeven, kunnen we verwachten dat ze rond dezelfde tijd als de rest aankomen. zal 16 maart zijn. Bekijk de afbeeldingen hieronder voor een betere look hierdoor blijf op de hoogte van JustFreshKicks voor meer release-informatie.

Nike is gepland om nog meer iconische Air Max-bovenkleding en kusseneenheden te ruilen in 2018, omdat het merk will be nike air max 95 korting sale gepland om een Atmosphere Vapormax 95 OG lo laten vallen in een klassieke "Neon" colorway. Wat je hier ziet will be vrij eenvoudig; het iconische ontwerp van Sergio Lozano's vlaggenschip Air Max sneaker truck 1995 heeft zijn originele zool verwisseld voor een Vapormax demping met tweekleurige kleurblokkering.

Doet denken aan de LeBron 8 Versus nike air vapormax 95 heren, Nike will be ingesteld op de discharge van een aankomende Air Max 98 die gekleed inside een vergelijkbaar kleurenschema komt. Deze release heeft een op wit gebaseerd bovenwerk met overlays van zwart en blauw leer hierdoor details in de schoen. Opvallend aan de schoen zijn gele contrasterende accenten, die in combinatie achieved de andere twee tonen die "Entourage" -vibe afgeven.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com