100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-09-2019 11:38:37

fenmi99
Membre
Date d'inscription: 09-09-2019
Messages: 31
Site web

Het Multi-Swoosh-ontwerp aan de zijkanten doet denken

Hoewel de Nike React Presto Dames Goedkope, die oorspronkelijk was bedoeld als eerbetoon aan het vliegtuig van de president, in 1984 werd stopgezet, bleef de vraag groot. Mensen vroegen distributeurs over de Air Force 1, waarbij ze vaak gebruikte schoenen aanpasten om met nieuwe kleuren te komen. Na een tijdje begonnen distributeurs Nike te vragen naar de mogelijkheid om de schoen opnieuw uit te geven. Een voorstel dat toen ongehoord was.

De Nike Air Force 1 Utility Dames Goedkope -modellen zijn een aangepaste versie van de originele AF1 en hebben een robuust militair geïnspireerd ontwerp. Deze vernieuwde versies zijn een welkome aanvulling op de AF1-line-up en bevatten high- en mid-topversies. Nike heeft zelfs een gelimiteerde editie van dit populaire model laten vallen om hun krachtige 'Force Is Female'-campagne te versterken. De Nike SF SF1 "Force Is Female" voor dames is gemaakt met een bovenwerk van nylon en lakleer, voorzien van twee afneembare riemen, tonale portwijn colorway en de uitdrukking "Word je eigen held" gedrukt op het voetbed. Plus, ze komen ook met een bijpassende Nike militaire helmtas. Bekijk de foto's voor meer informatie. Nu verkrijgbaar bij Sneakerhead.

Je kunt niet fout gaan met de Nike Air Vapormax 2019 Dames Goedkope vrijetijdsschoen voor heren. Het is een schoen met zoveel geschiedenis erin. Het is vernoemd naar de jet die de Amerikaanse president vervoert. Het heeft twee zolen een middenzool en een buitenzool. De tussenzool is gevuld met de Nike air unit terwijl de buitenzool rubber heeft met draaipunten op de voorvoet en hiel. Het bovenste gedeelte is gemaakt van zowel textiel als leer met perforatiemogelijkheden.

https://www.styleschoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com