100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-07-2019 04:16:59

ahi6tkgg
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-07-2019
Messages: 1

nike air max zero by mark thomas

https://www.lesitedelasneaker.com/wp-content/images/2018/01/nike-air-max-zero-annie-leblanc-1.jpg
nike air max schoenen heren grijs De Nike Air Max Zero Unisex-schoen is de eerste release van het nog nooit eerder vertoonde pre-conceptontwerp van de Air Max 1 door de toenmalige ontwikkelaar Mark Parker en ontwerper Tinker Hatfield.

nike schoenen dames roze 2019 De Air Max Zero neemt de tussenzool uit de Air Max 1 Ultra, lichtgewicht en vrij van extra bagage, met het zichtbare luchtraam aan elke kant. Het bovendeel is opgebouwd uit een combinatie van mesh- en hyperfuse-overlays, een set van materialen die nog nooit gehoord zijn tijdens de ontwikkelingsperiode, maar tot leven gebracht in de huidige tijd.

nike air max schoenen zwart goud Met de bovengenoemde materialen in combinatie met het originele ontwerp-denkproces uit het midden van de jaren 80, is de algehele afwerking een combinatie van de twee factoren die resulteert in iets gloednieuws. Reflecterende treffers zijn ook toegepast op de swoosh, achterhak-branding en zelfs op de lace-aglets om de presentatie te voltooien.

nike air max zero by mark thomas Gekleed in een zwart, grijs en wit kleurenschema. Deze Nike Air Max Zero is gebouwd met een mix van mesh en Hyperfuse-overlays met zwarte accenten en grijstinten.

https://www.footstijl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com