100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-08-2018 10:45:35

oyoyoqq
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-08-2018
Messages: 3

nike air max 98 blauw

http://www.newjordans2018.com/wp-content/uploads/2018/01/Nike-Air-Max-98-OG-Gundam-White-Anniversary-Red-Obsidian-For-Sale-8.jpg
nike schoenen 2018 Het is de moeite waard om stil te staan ​​bij een aantal van de Air Max-modellen van 20 jaar geleden - dit zijn de schoenen die hielpen de erfenis van Nike Air te vormen en vorm te geven. Destijds waren er enkele belangrijke algemene thema's: de Triax-serie, de Tailwind, Air Max en de Air Max Plus. Elke sneaker in de Eastbay-catalogus bevatte een technische beschrijving. Voor de informatie van de renner, werden de sneakers opgedeeld in verschillende categorieën: gedempte, ondersteunde ondersteuning, ondersteuning of lichtgewicht. Er was ook een klein diagram dat liet zien waar de lucht zich bevond - in de hiel, in de voorvoet of in beide.

nike schoenen damen kopen 2018 was een sterke start voor Nike en hun Air Max-lijn. Hoewel de Air Max 97 vorig jaar een belangrijk model leek te zijn voor de Swoosh, lijkt het erop dat de Air Max 98 dit jaar dezelfde behandeling krijgt. We hebben eerder in het jaar enkele klassieke kleurstellingen laten vallen en nu krijgt de vintage hardloper een super schoon 'Total Crimson' kleurenschema. Deze lente-klaar sneaker is perfect voor elke rotatie. De Air Max 98 heeft een grijs bovenwerk met Wolf Gray-details en heeft een Crimson Red-tong, -veters en -voorvoet-swoosh met Crimson-details op de middenvoet-swoosh en -hak. Het naar boven draaiende bovenwerk zit op de top van een witte tussenzool met een Crimson-luchteenheid over de volledige lengte en een zwarte buitenzool.

nike schoenen herren goedkoop De Air Max 98 is nog nooit een subtiele sneaker geweest. De multi-leveled wave-esthetische en full-length zichtbare Air-eenheid draaide hoofden vanaf het moment dat het de straat raakte. Twintig jaar later kan de beugel nog steeds de schoen niet aanraken die de koude rimpeling van de bovenkant van de Air Max 97 heeft gehaald en het volume heeft verhoogd. Deze nieuwste versie van de seismische profieljurken in wit en zwart met veelkleurige accenten.

nike air max 98 blauw 20 jaar geleden bracht Nike de Air Max 98 uit, in een vergelijkbare vorm als de geliefde Air Max 97 voorganger met een slanke esthetiek en de volledige luchteenheid. Nike heeft de viering van dit jubileum met een knaller van start gegeven, waardoor de Gundam & Tour Yellow-kleurschakeringen in januari zijn vrijgegeven en nu naar dit exclusieve Verenigd Koninkrijk verhuist, wat gelukkig is voor ons en degenen onder u die in het prachtige land van de Verenigde Staten wonen In het Verenigd Koninkrijk is het op de meeste dagen koud en nat, maar het is het allemaal waard voor momenten als deze wanneer we gezegend worden met exclusieve kicks.

https://www.prijsam98.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com