100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-05-2020 04:33:31

s7wbyu8p
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-05-2020
Messages: 3

Nike SB Blazer Mid Photon Dust

https://media2.fenom.com/58214-thickbox/nike-sb-zoom-blazer-mid-photon-dustlight-cream.jpg


Dat is wat we hierboven zien met deze nieuwe colorway van de Nike Schoenen Nieuw. Het klassieke silhouet is omgeven door felrood suède over het hele bovenwerk, dat vervolgens wordt gecompenseerd door zilverkleurige lederen swooshes op de zijpanelen en een bijpassend hiellipje. Een zichtbare schuimtong met retro Nike tonglabels en een Sail rubberen zool.


Nike Schoenen Groen zal binnenkort een gloednieuwe Blazer Mid Vintage-line-up introduceren die deze aankomende "Red Suede" iteratie zal bevatten. Deze Nike Blazer Mid heeft een volledig rood suède bovenwerk gecombineerd met zilver leer op de Swoosh-logo's en hakken. Een schuimrubberen tong bovenop een Sail rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


De vintage versie van de Nike Schoenen Heren Sale keert terug in een gloednieuwe Black and Amber Rise-kleurstelling. Dit aanbod heeft een bovenwerk van zwart suède, gedetailleerd met oranje leermateriaal op de Swoosh-logo's en hakken. Klassieke labels op de schuimtong met Nike op de hielen bovenop een Sail rubberen zool maken het ontwerp compleet.


De nieuw ontworpen trainer komt met de kleuren Nike SB Blazer Mid Photon Dust. Detaillering komt in de vorm van een kleur geblokkeerd media en laterale secties op de trainer. Een ander belangrijk gebied op de sneaker is de lichtblauwe kleur op de toebox en de vergrote witte Swoosh. Ten slotte wordt het silhouet gekenmerkt door de premium suède texturen die overal in het bovenwerk te zien zijn, naast de rubberen retrozool in retrostijl.


https://www.salehouden.com/

Hors ligne

#2 07-05-2020 15:38:08

locas2019
Membre
Date d'inscription: 09-10-2019
Messages: 27
Site web

Re: Nike SB Blazer Mid Photon Dust

cheap air max 97cheap air max shoes, such as Cheap Nike Basketball Shoes, Lebron James Shoes 17,Nike Running Shoes.Take the goods directly from the factory, the most favorable price.Free shipping. 、http://bit.ly/shoessale2020Snowman Shower Curtainhttp://bit.ly/cheapairmax97
Disposable medical mask

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com