100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-03-2020 04:04:40

jzuwjtqg
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-03-2020
Messages: 2

Nike M2K Tekno Volt Racer Blue

https://ph-test-11.slatic.net/p/ea4c4ace7d90dba157f589545879b36b.jpg


Het ontwerp van Nike Schoenen Dames Zwart is geïnspireerd op de Air Monarch-franchise en geeft het iconische geblokkeerde schoenensilhouet weer. Van de recente druppel "Desert Ore" heeft het merk Swoosh zojuist drie nieuwe kleurstellingen uitgebracht in "China Rose", "Atmosphere Grey / Luminous Green" en "Ghost Aqua / Flash Crimson".


De Nike Schoenen 2020 hebben een klassieke, stevige buitenkant met details uit de ruimtetijd. Het leren bovenwerk bootst het ontwerp van de originele Monarch na en wordt geleverd met een tussenzool van schuim die lichtgewicht demping biedt. Bovendien is de Air Monarch IV-buitenzool vervormd met de opname van een TPU-hielclip voor die futuristische look.


Nike Schoenen Grijs dikke M2K Tekno-sneaker is sinds zijn debuut verschenen in een reeks seizoensgebonden kleurstellingen, maar als je op zoek bent naar een vleugje zomer voor je herfst, dan hoef je niet verder te zoeken dan de nieuwste versie. Aangekomen met panelen van licht "Half Blue" leer en zonnig "Chrome Yellow" als contrast met het "Atmosphere Grey" bovenwerk van textiel, is het de perfecte sneaker om een ​​beetje kleur te geven aan de winterse dagen. Grijze veters vullen de look aan, terwijl de Swoosh opvalt aan de laterale zijde in het geel, passend bij de hieltrek.


Herfst is het perfecte moment om een ​​nieuwe sneaker aan je rotatie te introduceren, en Nike M2K Tekno Volt Racer Blue heeft net de perfecte trainer laten vallen om sombere dagen op te fleuren. De kenmerkende dikke M2K Tekno komt aan in een overwegend wit bovenwerk, geaccentueerd door kleurblokkering in groenblauw, bordeauxrood, roze en geel overal. Het silhouet heeft zijn klassieke dikke zool in wit, met zichtbare groenblauw details over de buitenzool.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

#2 31-03-2020 05:18:53

YUZHOU
Membre
Date d'inscription: 14-03-2020
Messages: 621

Re: Nike M2K Tekno Volt Racer Blue

Richard Mille also drew inspiration from materials used in Formula One cars for the RM 011 Flyback Chronograph, the first watch with a case made of Breitling Replica brown silicon nitride. The silicone nitride in the Swiss replica Rolex watch is exceptionally hard (1,500 Vickers) and is highly resistant not only to wear and corrosion, but also to severe temperature variations. It is also very lightweight, which Fake Rolex is why it is used in the automobile industry to make parts such as valves and turbocharger rotors. The replica Omega watch is equipped with Richard Mille’s automatic caliber RMAC1, updated to include a flyback chronograph mechanism.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com