100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-01-2020 07:30:26

j2ames
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-01-2020
Messages: 3

adidas yeezy boost 700 wave runner

https://implurnt.com/wp-content/uploads/2019/03/Nike-React-Element-55-Releases-In-Two-New-Colorways.jpg
Volgens Yeezy Mafia zal deze adidas yeezy boost 700 wave runner een speciale release zijn, wat erop zou wijzen dat ze op een of andere manier beperkt zijn. Het komt met zijn doorzichtige middenvoetstreep bovenop een Gum Boost-zool.
De adidas originals ozweego dames beige krijgt zijn glans door de samenwerking met Alexander Wang van Adidas en maakt een meer gestroomlijnde comeback. Deze keer is de lage sneaker gekleed in een witte en zonnegroene kleurstelling, gebouwd met overlays van mesh en nubuck. Het unieke pijpvetersysteem herinnert ons aan de LXCON bovenop de adiPRENE-middenzool.
Nike brengt twee geheel nieuwe make-ups van het nike react element 55 heren sale uit - Light Orewood Brown/Laser Orange/Volt Glow en Volt/Aurora Green/Racer Pink. Deze modellen hebben een semi-doorschijnend bovenwerk van micro-ripstop geaccentueerd met platte katoenen veters en 3M details. Andere elementen zijn de hiel trekt, de TPU-hiel en teenomslag - allemaal bovenop een rubberen middenzool en een rubberen semi-doorzichtige buitenzool.
Een nieuwe colorway van de nike air zoom pegasus 36 shield heren begint zijn weg naar retailers te vinden, terwijl we je een kijkje geven op het hierboven afgebeelde Black/Desert Moss-paar. Deze Mariah Flyknit Racer wordt gedomineerd door een Desert Moss (olijf) tint over het hele Flyknit-bovenwerk met zwarte accenten aanwezig op de Swoosh-logo's, Flywire, veters, hielteller, binnenvoering en hieltreklip. Afwerkingsdetails zijn onder meer Nike-merknaam op de tong, een elastiekachtige enkel en een tussenzool van wit schuim.
https://www.jtsportsnl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com