100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-12-2019 07:46:37

chizha12345
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Messages: 11
Site web

Ortholite sokvoering en een ripstop nylon

Gescheiden van de Adidas Yeezy Boost 700 Heren uit 1979 door 40 jaar innovatie, is het Nite Jogger-model van dit jaar volledig opnieuw ontworpen. Het beschikt over een Boost-middenzool over de hele lengte, Ortholite sokvoering en een ripstop nylon, plus een combinatie van reflecterende accenten voor zichtbaarheid 's nachts.

De nieuwe sneaker heeft een flexibel Adidas Yung-1 Heren bestaande uit 'Pink Rose', 'Core Black' en 'White' tonen. Contrasterende zwarte hits bedekken de veters, oogjes, Three Stripe branding, hielkap, treklipje, achterste EVA-inzetstuk en buitenzool, terwijl lichtere tinten de nieuwste NMD's Boost-middenzooleenheid en voorste EVA-inzetstuk bedekken. Helaas is geen releasedatum met betrekking tot deze colorway bevestigd. Houd het vergrendeld voor Solely Sneakers voor toekomstige updates en gedetailleerde afbeeldingen.

Adidas volgt zijn met sterren bezaaide Adidas Yung-96 Heren voor zijn Originals-lijn, die uitdaagt wat het betekent om een superster te zijn, met een korte film die de volgende golf van makers aan de wereld presenteert.

https://www.indsnkr.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com