100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-12-2019 05:17:43

m3dxci7v
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Messages: 0

nike air max deluxe se sail

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/cIFKS4HZwTEcQNVJ4-T5lNNUzpo=/700x700/e/b/c/9/ebc97a3c06470ddee1d1a7014e4f3cc152d9f713_nike_air_max_deluxe_se_sail_desert_ore_teal_tint_black_ao8284_100_os_1.jpg
nike schoenen zwart oranje Aanvankelijk uitgebracht vlak voor het begin van het millennium, sliep Nike's zware slaap op het Air Max Deluxe-silhouet van een oplevende 2018-campagne naast andere meer populaire modellen zoals de Air Max Plus en de Air Max 98. Vierde zijn 20e verjaardagscampagne in 2019, de Deluxe zal waarschijnlijk nog meer een opleving ervaren, omdat de Swoosh er nooit voor terugdeinst om speciale jaren te benadrukken voor zijn NSW-aanbod.

nike schoenen dames rood Gewoonlijk rust de Deluxe onstuimig ontworpen bovenwerk, maar de op soundwave geïnspireerde shell houdt het deze keer veel eenvoudiger en kiest voor een elegante combinatie van Sail en Desert Ore. Je de kans geven om dit opvallende ontwerp te bezitten zonder een overweldigend bovenwerk, deze schone versie van de Deluxe ziet zijn enige eenheid in zwart en wit luiden voor nog meer contrast en eenvoud. Met officiële afbeeldingen hieronder beschikbaar, kunt u verwachten dat paren de komende weken bij NSW-verkopers en op Nike.com aankomen.

nike schoenen heren groen Na de terugkeer van de OG-kleuren zijn er twee nieuwe, eenvoudiger iteraties. De eerste is een bijna drievoudige zwarte kleur, met de toebox, de middenvoet en de iriserende hak allemaal met zwarttinten, met reflecterende middenvoetdetails die de bijna monochrome make-up opbreken. De tweede iteratie is de schoonste van alle releases tot nu toe en heeft een complete driedubbele witte esthetiek.

nike air max deluxe se sail Net als de Nike Air Max 98 deelt hij dezelfde zool en hetzelfde luchtsysteem als de Nike Air Max 97. Met dit ontwerp lijkt het meer op de Air Max 97 vanwege het golvende gestroomlijnde bovenwerk en de strakke look. Een ander kenmerk zijn de unieke kleuren van deze hardloopsneaker. De comeback van deze klassieke sneaker uit de jaren 90 komt precies op tijd.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com