100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 31-10-2019 04:08:30

bhdt3zv6
Nouveau membre
Date d'inscription: 31-10-2019
Messages: 2

Nike Air Max 270 React Team Gold

https://www.girlsonmyfeet.com/wp-content/uploads/2019/10/nike-air-max-270-react-TEAM-GOLD-CINNAMON-CLUB-GOLD-PALE-IVORYpg.jpg


Nike Schoenen Groen heeft zojuist een gloednieuwe colorway van de Nike WMNS Air Max 270 React laten vallen. Dit keer is het model gekleed in een zwart / wit-gebleekt koraal-metallic goudkleurenschema. De exclusieve colorway van dit model voor dames bestaat uit een bovenwerk van wit en zwart geaccentueerd door de roze klappen die op het spatbord zijn genoteerd en tot aan de hiel reiken. Meer roze wordt opgemerkt op de getinte luchtbel om het kleurcontrast op de schoen in evenwicht te brengen .. Rood op de hiel Swoosh-logo, een grafische binnenzool, zwarte veters, witte React-middenzool en zwarte buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.


Nike Schoenen Dames Wit blijft nieuwe en verborgen details toevoegen aan hun Air Max 270 React-silhouet, en hun nieuwste aanbod stelt niet teleur. Dit is een exclusieve uitgave voor dames met een wit synthetisch bovenwerk met een gradiëntverschuiving van zachtblauw naar schemerpaars. Een groenblauw tint bedekt de teengebieden, terwijl de blauwe tint doorloopt op de Swoosh-logo's. Een speciale grafische print is te vinden op de binnenzool, compleet met een Purple Air Max 270 hielunit bovenop een White React-zool.


Een voorbeeld van fusie, de Nike Schoenen Nieuw Model, als een samenhangende eenheid van twee afzonderlijke delen, ziet er sterk uit in silhouet en blijft vaak even luid in de kleur. Paar complimenteren met elkaar, de nieuwste, die alleen voor vrouwen bedoeld is release, is eenvoudig in vergelijking met die voorgaande hoewel zeker van dezelfde krachtige kleurblokkering. Synthetische overlays voegen een diep contrast toe aan de achtergrond van wit met verzadigde zwarttinten, en accentueren met kleur spaarzaam over het spatbord in de keuze voor roze luchtbellen nemen dezelfde tint aan, hoewel met veel minder levendigheid, waardoor een perfecte invoer wordt voltooid in overeenstemming met de grafische afbeelding van de oorbel subtiel verborgen langs de binnenzool.


Ondanks het lenen van beide naamgenoten, is Nike Air Max 270 React Team Gold paar een behoorlijk verkeerd voor veel anders, omdat het slechts de geringste gelijkenis vertoont: bovenwerk wiens uiterlijk veel combineert van de beroemde Air Max-line-up neemt geel gezwollen, paarse kaptenen, zwarte en blauwe spatborden bedekt met een enige imposante. Kussen, met de vergrote vorm van de 270, zijn paars getint, wat zorgt voor een paar dat luid en tegelijkertijd subtiel is.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com