100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-09-2019 06:08:37

l5etve2o
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-09-2019
Messages: 1

nike air more money wit

https://www.schoenenjog.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x375/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/-/4-air-more-money-weiss-schwarz-aj2998101-54539.jpg
nike schoenen dames solden In hun hoogtijdagen waren de Air Money en Uptempo revolutionaire stukken basketbalschoenen met hun agressieve silhouetten die passen bij de krachtige stijl van de spelers die ze aantrokken. Hun fusie, de Air More Money, neemt de beste aspecten van beide modellen om een ​​zeer gedetailleerde, oversized levensstijlschoen te creëren die een welkome plaats inneemt in het huidige klimaat van sneakercultuur.

nike schoenen kopen online Met behulp van goudstaven als inspiratie, heeft het merk Beaverton het omvangrijke bovenwerk versierd met een metallic gouden afwerking langs de lederen panelen, terwijl de meshaccenten onder de verwijderbare mantel een noodzakelijk textuurelement toevoegen. Bovenop een vergrote zwarte zool, is het stuk een gewaagde toevoeging aan de uitgebreide lijst met kleurstellingen van het model.

nike schoenen heren zwart Deze feestelijke colorway van de Nike Air More Money is gekleed in een zwart, wit, Space Purple en Bleach Coral kleurenschema. Het grootste deel van de schoen is uitgevoerd in een zwarte nubuck samen met onderleggers van Bleach Coral-mesh voor contrast. Het Air More Money-logo op de tong, de smileygezichten op de tongflap van de lijkwade zijn beide gedaan in Bleach Coral en Teal. Afwerkingsdetails zijn 'Have A Nike Day'-branding op de hielen, een zwarte tussenzool en Space Purple en Bleach Coral-details op de zool.

nike air more money wit De Nike Air More Money heeft een klassiek kleurenschema voor zijn volgende druppel, omdat de schoen wordt gezien in een tijdloze combinatie van zwart en tandvlees. Gezien in bovenstaande voetafbeeldingen, wordt deze nieuwe colorway van de Nike Air More Money overal in het bovenwerk bedekt met zwart in een combinatie van nubuck en mesh met de kenmerkende 'AIR MONEY' op de mantels die ook worden verduisterd. Een zwarte tussenzool met de volledige Air Sole-eenheid en een contrasterende rubberen buitenzool omwikkelt alles met Air More-geld dat dit najaar bij geselecteerde Nike-winkels aankomt.

https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com