100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-08-2019 05:48:01

f0usi0be
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-08-2019
Messages: 1

adidas nmd cs1 primeknit

https://www.alldayfound.com/media/catalog/product/cache/1/image/570x735/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/l/aldf0647.jpg
adidas schoenen zwart dames De Gore-Tex NMD CS1 heeft een bovenwerk met hetzelfde patroon als de allereerste City Sock-kleuren. Deze textuur blijft ingehouden dankzij de volledige zwarte of volledige witte kleur. Een dikke plaat Boost zit onder de voet, compleet met twee EVA-tussenzoolstekkers in het wit. Een diepe loopzool biedt een laatste beschermende maatregel tegen de elementen.

adidas schoenen heren blauw De NMD CS1 PK "Parley" neemt een korte pauze van het Ultraboost-silhouet om zich te concentreren op de City Sock om de inspanningen van Parley For The Ocean om oceaanafval te verminderen te vieren. Met het oog op schoon oceaanwater en frisse lucht is het bovendeel gemaakt van een ademend, flexibel Primeknit bovendeel met een speciaal ontworpen sokachtige pasvorm.

adidas nmd schoenen wit De adidas NMD CS2 PK keert terug in dezelfde overlappende laceless constructie, met een handig hiellipje voor gemakkelijke toegang en verwijdering. Dit duurzame en ademende Primeknit-bovenwerk biedt een aansluitende, sokachtige pasvorm bovenop ultracomfortabele Boost-demping.

adidas nmd cs1 primeknit Het merk met de drie strepen verbetert het lichtgewicht en ademende model door het meer geschikt te maken voor de seizoenen. De onzichtbare Gore-Tex-laag heeft geen invloed op het zachte of flexibele gevoel van dat gebreide materiaal. Het brengt echter wel een hele nieuwe beschermingslaag mee die deze ongelooflijk resistent maakt tegen alle weersomstandigheden.

https://www.nicestijl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com