100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-08-2019 02:47:10

4v97pz77
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-08-2019
Messages: 2

adidas nmd r1 zwart rood

https://i3.stycdn.net/images/2017/01/02/article/adidas/so49793304/adidas-nmd-r1-schuhe-schwarz-rot-1530-medium-3.jpg
adidas nmd r1 primeknit De NMD R1 en de NMD R1 Primeknit kiezen voor donkere tonen en krijgen zwarte en rode make-overs die de opvallende elementen op de twee modellen benadrukken. De NMD R1 gaat monochromatisch met een volledig zwart bovenwerk compleet met bijpassende EVA Three Stripes middenvoet-branding en hielteller, terwijl een zwarte BOOST-middenzool over de hele lengte geaccentueerd door rode TPU-zoolbumpers het uiterlijk compleet maakt.

adidas nmd r1 dames sale De NMD R1 vertegenwoordigt misschien wel dat piekmoment toen we allemaal wisten dat adidas niet speelde. Eenvoudig en simpel, het merk wilde het trainersspel verpletteren met enkele iconische stukken. Hun eerdere aanbod was solide genoeg, maar de R1 was de statement sneaker van Three Stripes dominantie. Deze Tactile Green iteratie draagt ​​die trend mee.

adidas nmd r1 heren wit De adidas Originals NMD R1 PK "Japan Pack" is een geweldige keuze voor diegenen die een minimalistische schoen willen, met strak design en geweldig comfort. De drievoudige kleurinteractie is niet ook iets nieuws, maar wanneer het op een primeknit-bovenwerk wordt gebruikt, is het een heel ander verhaal.

adidas nmd r1 zwart rood Schoenen met boostschoenen zullen dol zijn op mensen die verslaafd zijn aan sport, omdat het materiaal zelfs na honderden kilometers functioneel is. Het hardt niet uit, noch dringt het door zoals andere schuimmaterialen. Net als alle ontwerpen van adidas Originals, raakt de NMD momenten uit de lange voorouders van het merk, maar brengt het een frisse, innovatieve nieuwe schoen naar voren die kracht wint uit het verleden om uiteindelijk de toekomst van schoeisel.

https://www.walkfootjoy.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com