100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-07-2019 02:46:33

toyv5qym
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-07-2019
Messages: 3

Adidas NMD XR1 Primeknit Blauw

http://www.outlawsmcmaine.com/images/large/Just%20Tonight/adidas%20NMD%201469Fashion%20Adidas%20NMD_XR1%20Shoes%20For%20Men%20In%20Navy%20Black%20Men%20adidas%20NMD%20Shoes%20Ga9810T_LRG.jpg


Deze keer komt het in de vorm van een Adidas Schoenen Wit pakket. Met de keuze uit het bovenwerk van grijs, zwart of blauw mesh wordt elk van de paren geaccentueerd door een opvallende rode hit op het lipje van de hiel die is uitgerust met het merk 'Brand with the Three Stripes'. Extra functies op de schoen zijn de synthetische neopreen op de binnenvoering, het geperforeerde venster op de kooi en de suède inslag op de hiel van de hiel. Hieronder vindt u een Boost tussenzool met bijpassende EVA plug-inserts in zwart of wit.


Deze trailversie van de Adidas Schoenen Dames heeft een geheel witte Primeknit-bovenkant met asymmetrische overlays die de besneeuwde hellingen symboliseren. Andere details zijn witte hielzooltjes van leder, een witte boost-tussenzool en een doorschijnende NMD XR1 Trail-buitenzool die de diep in de bergen liggende gletsjers vertegenwoordigt.


De Adidas Schoenen Sale maakt volgend jaar zijn langverwachte debuut. Geïnspireerd door de adidas NMD OG, volgen hier wat foto's van de schoen om je aankoopbeslissing te helpen nemen. De adidas NMD XR1 OG wordt geleverd met een Black Primeknit-bovenwerk en nog meer zwart op de kooi en veters. De schoen de NMD "OG" -behandeling geven, is de combinatie van de tussenlaag van de White Boost en de rode en blauwe EVA-inzetstukken op de tussenzool. Extra functies op de schoen zijn het witte haktreklipje, de zwarte rubberen buitenzool en de lederen slagen op het tonglabel en het hiellipje.


De Adidas NMD XR1 Primeknit Blauw volgende maand! De adidas NMD XR1 OG wordt geleverd met een Core Black Primeknit-bovenkant gecombineerd met nog meer zwart via de kooi, hielkap, veters en branding. Het tonale uiterlijk van de schoen wordt verstoord door de tussenlaag van de White on the Boost en de rode en blauwe EVA-inzetstukken op de tussenzool. Het uiterlijk van de schoen is voltooid door het witte lipje van de hiel en de zwarte rubberen buitenzool.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

#2 30-11-2019 15:02:51

okay
Invité

Re: Adidas NMD XR1 Primeknit Blauw

“I love the idea of movement, but this White Bandage Dress can be especially difficult to achieve with a knit because they’re all Herve Leger Outlet going to be formed to the body. So we love to add movement Beer Costume with these bands that emulate fringe, and the shine of the beads gives a further Herve Leger Dresses illusion of movement.”Oh and what was Lubov herself wearing to work yesterday as I captured all this? An Herve Leger moto jacket: the perfect synthesis of what she calls “girls run the world” power and never-stop movement.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com