100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-01-2014 04:51:30

tesla123
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-01-2014
Messages: 1

En guide til en ny garderobe af Dame Tøj

Så du er en af ​​dem syge af Parajumpers Udsalg online repræsenterer den gamle dig , og du ønsker at gøre et rent brud med din gamle selv , fremtiden ser skinner lyse , og du ønsker at bære den top til bund elementer, der vil lade det skinne igennem. Du har set de gamle klude hængende der, at optage en unødvendig mængde af skabsplads , og denne plads, du nu udfylde behovet for at se vibrerende med nyt liv.

The Fundamentals

Tager det en langsom skridt ad gangen , redecorating hele din garderobe tager nogle planlægning og nogle gennemtænkte strategier , så den bedste måde at komme i gang er at starte med det grundlæggende , såsom t-shirts. Under hensyntagen til at du højst sandsynligt er på et budget , og du har en lang shopping vej at gå, før du har afsluttet din mission , t-shirts er et område, var det er okay at skære nogle hjørner.

Da dette er et element med en stramtsiddende mission så at sige , vil du nødt til at vaske t-shirts oftere , hvilket fører til dem , der har en kortere udholdenhed . De er et slid og ælde emne, pjs jakke og du bør ikke begynde at bygge din nye garderobe på dyre t-shirts med en begrænset mængde af holdbarhed.

Jeans , på den anden side , er grundlaget for enhver moderne kvindes garderobe , med alsidigheden i områder, hvor de kan bruges , og hvis plukket omhyggeligt , stærk udholdenhed , ville et par nice jeans være tilstrækkelig til at bære dig gennem alle typer situationer. Du sætter dem på som din ved at gå ud og gøre lidt havearbejde , såvel som når du er ved at gå ud og have en dejlig middag på en fancy restaurant. Jeans vil tage dig en lang vej.

Det næste skridt

Strømpebukser er fint, de er nyttige i blandingen og matchning af din stil, men ikke bruge en formue på et par af luksuriøse strømpebukser når billigere dem kan være så holdbare og smukke som de mere eksklusive dem . Husk at gemme dine penge til de ting, der virkelig vil gøre dig skille sig ud , og hvis du vil have dine strømpebukser til at gøre det , behøver du ikke at få dem mærket med en posh mærke.

Det Bra er en vigtig ingrediens i din generelle udseende , parajumpers kodiak så i denne afdeling bør du helt sikkert forkæle dig selv med nogle fine klæder. Selvom de er slidt under tøjet, for det meste , vil de gøre en stor indvirkning på din fysiske udseende samt et boost til din selvtillid .

Hors ligne

#2 14-01-2014 03:36:25

fifa12
Invité

Re: En guide til en ny garderobe af Dame Tøj

Yes ,you are so good!
07 rs gold
07 runescape gold

#3 14-06-2014 08:31:14

vmxcnvjdjd
Invité

Re: En guide til en ny garderobe af Dame Tøj

Ricordiamo che nel 1962 Rolex Replica, Breitling aveva fatto il suo primo battesimo di leggerezza al polso di Scott Replica rolex Carpenter. Fu in occasione di un Navitimer Cosmonaute - il primo cronografo da polso a hanno viaggiato nello spazio. Oggi, il marchio con la "B" alata è main sponsor del progetto svizzero Swiss sistemi spaziali, che verrà visualizzato come ambizione spazio per tutti.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com