100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-12-2018 12:40:46

olafwuckert
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-12-2018
Messages: 3

adidas gazelle gul dame

https://images.complex.com/complex/image/upload/c_limit,w_680/fl_lossy,pg_1,q_auto/adidas-ultra-boost-cream-boostvibes_vjuxy6.jpg


adidas bringer adidas gazelle gul dame hidtil uset komfort og energi til løbere med lanceringen af ​​sin mest teknisk avancerede løbesko, men Ultra BOOST. Den fuld længde BOOST mellemsål består af 3.000 energikapsler - 20 procent mere end nogen sko til dato. Den omhyggeligt konstruerede Primeknit-øvre giver en præcis pasform og maksimal åndbarhed, mens mellemsålteknologien returnerer energi med hvert trin.

adidas afslørede officielt Ultra BOOST på et arrangement i New York med hjælp fra atleterne Sammy Watkins, David Villa, Yohan Blake, Wilson Kipsang, Jenn Suhr, Tori Bowie og Ajee Wilson.

For at svare adidas campus sort dame på verdens atleteres opfordring til mere energi, havde vi til formål at skabe den største løbesko nogensinde, og vi har gjort netop det med Ultra BOOST, siger Eric Liedtke, adidas's bestyrelsesmedlem. adidas har hævet branchestandarden med bOOST og vil fortsætte med at blæse en sti i energikørsel for dem der tør at følge.

En Stretch adidas sko herre udsalg Web-ydersål med et perforeret elastisk design sætter løbere tættere på BOOST-dæmpningen, så de kan maksimere de energibesparende fordele. En ny hælkonstruktion beskytter foden komfortabelt og tilpasser sig til akillessenenens naturlige bevægelser. For en skræddersyet pasform og tilpasning tilpasser en ny fjedervægt sokforing til løbernes individuelle fodform. Ultra BOOST kan også prale af et nyt dual-density TORSION® SYSTEM, indlejret i skoens base. Dette giver mulighed for mere uafhængige bevægelser mellem hæl og forfod, hvilket giver løbere overlegen stabilitet og et glat, kontrolleret løb.

For at sikre, adidas ultra boost tilbud at Ultra BOOST kan levere ultimativ komfort og energi retur kilometer efter kilometer, sætter adidas skoen igennem ARAMIS-testsystemet, der oftest anvendes af institutioner, herunder NASA, Boeing og Audi. Hver teknologi, der er udvalgt i Ultra BOOST, blev bygget til at supplere hinanden, der leverer energi tilpasningsevne gennem en tilpasset pasform, look and feel, sagde Ben Herath, vicepræsident for design til adidas Running. Mens vi har taget innovation til det næste niveau, er den slanke silhuet Ultra BOOST bygget for at se så godt ud som den udfører.

http://www.skonmd.com/

Hors ligne

#2 15-12-2018 06:52:15

muvecliptik
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-12-2018
Messages: 6

Re: adidas gazelle gul dame

freemyapps   
Qooapp                                                                                                                                                                     
root checker

Hors ligne

#3 21-12-2018 10:38:27

alanabui
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-11-2018
Messages: 8

Re: adidas gazelle gul dame

I really wanted to send a small word to say thanks to you for the fantastic points you are writing on this site. i returned to red ball 4

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com