100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-12-2018 07:50:43

pqwoepwew
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-12-2018
Messages: 2

nike react element 55 blauw

https://www.onemesh.fr/wp-content/uploads/2018/09/nike-react-element-55-racer-blue-bq6166-006.jpg
nike schoenen heren sale De Nike Element React 87 is zojuist in drie 'technische' kleuren gevallen, die in slechts enkele minuten verdwenen waren. Deze nieuwe en gewilde stijl is een van de grootste successen van Nike van 2018. Het is een moderne look die ook ontwerpkenmerken van klassieke archiefstijlen leent.

nike schoenen kopen Het is ook de eerste schoen die is ontworpen voor de lifestyle-markt met de REACT schuimdempingstechnologie. Vóór het React Element was dit nieuwe materiaal uitgeprobeerd in basketbal- en performance-loopsilhouetten. Het is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd door de boffin in Nike's Sport Research Lab. Hun doel was om een ​​oplossing te vinden die lichter, responsiever en flexibeler was dan enig ander beschikbaar materiaal.

nike schoenen dames 2018 Enige achtergrondinformatie over het React Element 87; ontworpen door Nate Jobe en het speciale team van Nike-projecten, die een technische, futuristische hardloper hebben gemaakt. Geavanceerd in zijn constructie, het React Element 87 is voorzien van responsieve REACT schuimdemping en een inside-out "gedeconstrueerde" esthetiek. De inspiratie voor de stijl kwam van het boren van gaten in schuim van de zooleenheid, met als doel meer comfort te bereiken bij staan, lopen, schakelen en sprinten.

nike react element 55 blauw Met deze proeven konden ontwerpers bepalen welke gatdiepte en dichtheden hun comfortdoelen behaalden. De ontwerpers pasten vervolgens de abstracte buitenzool toe op een retro-internationalistisch geïnspireerd bovenwerk, dat was gemaakt van 100% TPE-textielgaren, dat de doorschijnende look van de React Elements zou voltooien en op zijn beurt een werkelijk modern silhouet zou creëren.

https://www.besteschoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com