100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2018 09:57:10

5RHRDF
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2018
Messages: 3

adidas sambas Vrouw Zwart

https://http2.mlstatic.com/zapatillas-adidas-samba-og-b75807-D_NQ_NP_835506-MLA27874669071_072018-F.jpgDeze nieuwe versie van de adidas Schoenen  kiest voor een luxe afwerking die wordt geleverd met verbeterde functies zoals de witte nubuck-constructie en het gebruik van eersteklas suède op de teenbekleding. Toevoeging aan de esthetiek van de schoen is het gebruik van zwart leer op de tong en de merknaam Three Stripes op de bekleding. Extra functies op de schoen zijn de grote Trefoil-branding op de tong en hiel, de goudfolie Samba-branding op het zijpaneel, witte veters en de doorschijnende buitenzool.

adidas adidas Schoenen 2018 Skateboarding introduceert hun gloednieuwe remodel voor de Samba, met de iconische sneaker in een skate-ready versie. De Samba ADV heeft al tientallen jaren dezelfde uitstraling als de Samba die over de hele wereld geliefd is


maar met een duurzamer en adidas sambas gedempt ontwerp voor de ideale functionaliteit op het bord. Het bovenwerk is gemaakt van suède en leer voor het klassieke Samba-gevoel, terwijl het silhouet wordt opgewaardeerd met een interne mesh-bootie voor een dynamische pasvorm, voorgevormde hielclip voor ondersteuning, gedempte inlegzool en een opnieuw ontworpen buitenzoolpatroon voor precieze grip.

Wil je deze feestdagen een paar gedurfde kleuren toevoegen aan je garderobe? Bekijk de adidas sambas Vrouw Zwart nieuwste colorway die de bovenkant van de adidas Samba Spezial aantrekt. De adidas Samba Spezial begint met een ton sur ton zwart leer en suède. De tonale en subtiele look van de schoen wordt verbroken door de hits van Lime Green die op het hiellipje en de Three Stripes-branding worden genoteerd. In aanvulling op de Lime Green-accenten, wordt het ook geleverd met een aantal gouden merken en blauwe accenten in gebieden zoals de tong en lambrisering. Ten slotte ruimt een gebroken witte zool de zaken een beetje op en voegt wat extra contrast toe.
https://www.oanjeschoenen.com/

Hors ligne

#2 01-12-2018 12:30:45

darrendemers12
Membre
Date d'inscription: 13-08-2018
Messages: 41

Re: adidas sambas Vrouw Zwart

adidas adidas Schoenen 2018 Skateboarding introduceert hun gloednieuwe remodel voor de Samba, met de iconische sneaker in een skate-ready versie. De Samba ADV heeft al tientallen jaren dezelfde uitstraling als de Samba die over de hele wereld geliefd is Beautiful And Delicious Weddings , Weddings In Tahoe , Sound Extreme Weddings , Weddings By Sandy , Weddings and Events , Gwyn Weddings , Wedding Makeup Artist , Wedding Decoration , Wedding Venues In Sheffield , Weddings Lars

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com