100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-11-2018 08:55:20

iweyreiiew
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-11-2018
Messages: 3

adidas nmd r1 zwart

http://www.rangertugs.nl/wp-content/uploads/2017/12/limited-zwart-adidas-nmd-r1-pk-damesheren-core-blackcore-blackcore-black_1.jpg
adidas schoenen 2018 Vers van hun lancering eind vorig jaar, de NMD R1 keert terug in 2016 met een opwindende nieuwe make-up. Het bovenwerk is gemaakt van Primeknit en heeft een zwart-witte print. Dit model bevindt zich bovenop een robuuste Boost-middenzooleenheid.

adidas schoenen damen kopen De nieuwste release mist met name de traditionele kooi van de zijwand en heeft stevige touwveters als een extra release-specifiek accent. Aan de voet van een contrasterende witte BOOST-tussenzool en EVA-pluggen zorgen de gedempte gereedschappen voor optimaal comfort.

adidas schoenen herren goedkoop Kiezen voor donkere tonen, de NMD R1 en de NMD R1 Primeknit krijgen zwarte en rode make-overs die de opvallende elementen op de twee modellen benadrukken. De NMD R1 wordt monochroom met een volledig zwart bovenwerk compleet met bijpassende EVA Three Stripes middenvoet merk en hielkap, terwijl een zwarte BOOST middenzool over de volledige lengte, geaccentueerd door rode TPU zoolvormige bumpers, het geheel afmaakt. Het nieuwe NMD R1 Primeknit-ondersteunde silhouet is gekleed in een zwart gemarmerd zwart en rood contrastpatroon en heeft dezelfde zwarte BOOST-tussenzool van lengte, maar in plaats daarvan met zwarte TPU-zoolbumpers.

adidas nmd r1 zwart De NMD R1 vertegenwoordigt misschien dat piekmoment toen we allemaal wisten dat adidas niet aan het spelen was. Eenvoudig en duidelijk wilde het merk het trainersspel verpletteren met enkele iconische stukken. Hun vorige aanbod was solide genoeg, maar de R1 was de statement-sneaker van de dominantie van Three Stripes. Deze Tactile Green-iteratie voert die trend gewoon door.

https://www.zwartstyle.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com