100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-11-2018 08:23:32

REDGRDFG
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-11-2018
Messages: 3

adidas nmd hu Mannen Zwart

http://www.superstarskotilbud.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/e/herre-pharrell-x-adidas-nmd-human-race-sort-hvid-sko-tilbud-danmark_3.jpgDe Pharrell x adidas Schoenen  Trail Multicolor is een van de weinige colorways van de sneaker die dit weekend uitkomt en we kunnen zien hoe hij eruit ziet wanneer hij gedragen wordt. Alle sneakers in de set hebben unieke slogans en deze versie heeft de woorden "Body" en "Earth" geborduurd in wit over zijn veelkleurige Primeknit-upper. Andere details zijn gele accenten op de kraag, kanten kooi en EVA-inzetstukken. Een witte boost tussenzool, paarse veters en zwarte rubberen buitenzool maakt de stijl uiteindelijk helemaal af.


De Pharrell x adidas Schoenen 2018 Trail-collectie komt eindelijk uit en de meerkleurige editie wordt van dichterbij bekeken. De stijlen op de set bevatten unieke slogans en deze versie heeft de woorden "Body" en "Earth" -borduurwerk in wit over zijn veelkleurige Primeknit-bovenwerk. Andere details zijn gele accenten op de kraag, kanten kooi en EVA-inzetstukken. Een witte boost-tussenzool, paarse veters en zwarte rubberen buitenzool completeren de stijl helemaal.


De Pharrell x adidas nmd hu  Trail Cloud Mood werd voor het eerst gezien deze zomer en de sneaker zal naar verluidt later dit najaar vallen. De schoen heeft een mengsel van zwarte, grijze en witte tinten over zijn primeknit-bovenwerk, terwijl hij is gedetailleerd met "CLOUDS MOON" -tekst op elke voorvoet. Een witte boost-tussenzool met bijpassende EVA-inzetstukken en vetersysteem op de middenvoet, gevolgd door een rubberen buitenzool met zwart loopvlak maakt de look helemaal af.


De Pharrell x adidas nmd hu Mannen Zwart  Trail N.E.R.D werd voor het eerst gezien vorige maand en het exclusieve silhouet komt volgende maand exclusief bij ComplexCon aan volgens geruchten. De schoen krijgt een geheel zwart thema met de bovenkant met geborduurd "Y.O.U" op de rechterschoen en "N.E.R.D" aan de linkerkant in reflecterend zilver. Het geheel compleet maken van de hele stijl is een zwarte Boost tussenzool en bijpassende rubberen buitenzool.
https://www.oanjeschoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com