100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2018 07:57:36

RTEYHFGB
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2018
Messages: 2

adidas nmd cs1 Mannen Zwart

https://asphaltgold.de/media/catalog/product/cache/5/image/930x669/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-nmd-cs1-pk---core-black-1.jpg
Hoewel de adidas Schoenen goed is ontvangen met de release van het Kith x Naked x Adidas Consortium Sneaker Exchange Pack, maakt de originele versie, de NMD_CS1, nog steeds golven. De nieuwste release van het silhouet komt als een samenwerking met de Verenigde Verenigde Naties Arrows and Sons. De United Arrows en Sons x Adidas NMD_CS1 hebben een zwart bovenblad van wol met primeknit en lijken erg op de eerder uitgebrachte "Winter Wool" NMD_CS1. Verschillen komen in de vorm op witte Japanse karakters op het hieltrekklemje, middenzool pods en mediale zijde van de sneaker. Een traditionele witte tussenzool en gumbodems van Boost maken het ontwerp af.


Afgelopen weekend bracht Adidas adidas Schoenen 2018 Originals de langverwachte NMD City Sock uit in een zwart-witte colorway, evenals het NMD Primeknit Camo Pack. Beide silhouetten waren snel uitverkocht, maar er is meer om deze zomer naar uit te kijken voor NMD-fans. De NMD_CS1 - de volgende City Sock-stijl - zal deze zomer verschijnen in de Verenigde Staten en buiten de Verenigde Staten op zaterdag. De middengesneden, veterloze schoen heeft een volledig zwart Primeknit-bovenwerk, een Boost-tussenzool en zwarte en blauwe EVA-inzetstukken. Zoals de naam al aangeeft, is de schoen bedoeld als een sok, en volgens het merk is hij ontworpen voor het 'stedelijk woon-werkverkeer'.


De adidas nmd cs1  City Sock is bijgewerkt voor het herfst / winterseizoen met de toevoeging van Gore-Tex toegevoegd aan de bovenkant. Gekleurd in klassieke wit / zwarte tinten over het Primeknit-bovenwerk, is een Gore-Tex-laag toegevoegd voor weersbestendigheid. Zwart versterkte demping, bijpassende EVA-inzetstukken op de tussenzool, hielen voor treklipjes van merken en Gore-Tex-branding maken het hele ontwerp helemaal compleet.


Later deze maand verschijnt er een goede blik op de twee paar die deel uitmaken van de adidas nmd cs1 Mannen Zwart  Gore-Tex Pack .adidas upgradet het lichtgewicht en ademende model door het meer geschikt te maken voor het koude winterseizoen. Doe dit door het bovenwerk van de schoen te laten maken met een Gore-Tex-materiaal dat je droog en warm houdt. Het adidas NMD CS1 Gore-Tex-pakket wordt geleverd in de kleuren Zwart en Wit of Wit en Zwart. Het tonale Primeknit-bovenwerk wordt gecompenseerd door contrasterende Boost-tussenzolen en EVA-inzetstukken.

https://www.oanjeschoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com