100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2018 02:46:16

wellingtonwill56
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2018
Messages: 2

adidas deerupt runner heren

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2017/08/adidas-ultra-boost-4-0-burgundy-696x489.png


Net als adidas deerupt runner heren afgelopen zomer brengen adidas en Parley twee verschillende collecties 'Parley' schoenen in contrasterende kleuren. Het duo breidt nu zijn partnerschap uit met nog twee nieuwe unieke takes op de UltraBOOST 4.0. Een paar is vergelijkbaar, zoals de vorige paren, de adidas UltraBOOST is volledig gebouwd van gerecycleerde plastic materialen van de oceaan.


Het heeft adidas gazelle blauw heren een blauw en grijs gestreept bovenwerk van Primeknit met een zwarte kooi en hielkap. Parley branding op de tongen en binnenzool bovenop een White Boost tussenzool en rubberen buitenzool completeert het ontwerp. Het andere paar, dat het 'Deep Ocean Blue'-paar wordt genoemd, is geïnspireerd op de Mariana Trench, een deel van de Stille Oceaan waarvan wordt gezegd dat het het diepste deel van de oceaan ter wereld is. Deze nieuwe colorway heeft een donkerdere, voller Blueish-Black dan op de meeste vorige releases.


Het unieke adidas schoenen dames wit Primeknit-bovenwerk van de schoen wordt gecompenseerd door een zwarte kunststof middenvoetkooi en de tong heeft de blauwe adidas- en Parley-branding. Een tussenzool van White Boost zorgt voor contrast en comfort en de schoen wordt afgerond met de standaard Continental-buitenzool van UltraBOOST voor uitzonderlijke duurzaamheid.


Elk paar adidas ultra boost 4.0 kopen Parley UltraBOOST voorkomt dat er 11 plastic flessen in de oceaan terechtkomen, zodat u zowel lichamelijk als geestelijk comfortabel kunt zijn terwijl u ze draagt ​​- wetende dat u iets goeds doet.

https://www.nicestijl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com