100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2018 04:34:21

Lynn Guy
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 3

ZWARTE PET

Ze werken via telefoon, e-mail, fax en post, in ZWARTE PET plaats van een fulltime medewerker van uw bedrijf te zijn. Op deze manier betaalt u alleen voor de services die u nodig hebt. Laten we zeggen dat u wel een virtuele assistent inhuurt. Hij / zij werkt 20 uur per week voor een tarief van $ 35 per uur. Dat is gelijk aan $ 700. Aan de andere kant, GIJ spendeert die 20 uur per week om meer geld te verdienen. Dat zou u een extra $ 2.000 per week opleveren (met hetzelfde voorbeeld hierboven). Je zou eigenlijk MEER geld verdienen ($ 1.300 meer) door een virtuele assistent in te huren dan dat je het allemaal zelf zou doen.

Het lijkt erop dat we tegenwoordig allemaal heel veel hoedjes dragen en veel ballen jongleren. Meer en meer hoor ik mensen praten over overweldigd zijn - of niet genoeg georganiseerd zijn om alles MERK PETTEN wat op hun bord staat aan te pakken. Ik denk dat we af en toe allemaal worstelen met project- en tijdbeheer. Wat er met veel vrouwen gebeurt, is dat wanneer we te veel te doen hebben, we uiteindelijk niets doen. Wij, onvermoeid, raken verlamd door onze takenlijst. Gelukkig zijn er NIKE PET stappen die u kunt nemen om de zaken weer op orde te krijgen en effectiever te worden.

Vraag jezelf af wat het beste gebruik van je tijd is en als iets op je lijst buiten dat bereik valt, delegeer het dan. 3. Neem de lijst met items die u niet kunt delegeren en deel ze uit in stappen van bijtgrootte. Whento-do-artikelen zijn groot, ze lijken overweldigend. Onthoud echter het gezegde dat je alleen een olifant kunt eten die je bijt, en vermeld de actiestap die nodig is om het taakitem te volbrengen. 4. Plan actie-items. Wanneer krijg je ze af? Hiervoor POLO PET moet je misschien een stap achteruit doen en van een afstand naar je agenda kijken.

Dit gevoel hoeft jouw wereld niet te regeren - jij regeert over je wereld. Dus, neem de leiding, maak uw lijst, plan uw actie-items en ga in zee met iemand die u helpt om op koers te blijven. Naarmate je item na item naar beneden haalt, zul je merken dat je jezelf nog meer geniet van je bedrijf.Milana Leshinsky startte haar eerste bedrijf aan huis in 1994, het maken van magnetische petten voor 20 cent per stuk. Na twee maanden realiseerde ze zich dat het geen thuismoedermama was ... meer als een huismoeder die slaapt en minder dan $ 5 per uur verdiende. Wat een teleurstelling.

Koop een mentor en emuleer andere succesvolle mensen.Milana Leshinsky heeft een website gemaakt speciaal voor moeders die een internetbedrijf willen starten. U krijgt antwoord op vragen zoals: - Waarom zou u een internetbedrijf starten? - Wat moet u online verkopen? - Wat hebt u nodig om een website voor uw bedrijf te bouwen? - Hoe u een overstap maakt van uw voltijdse tijd? U kunt ook een gratis exemplaar van haar rapport "Internet Business Ideas For Moms!" downloaden om D2 PET erachter te komen wat voor soort winstgevend online bedrijf u kunt bouwen. Bezoek haar website vandaag op http://www.BusinessMom.com/? sh

Als eigenaren van kleine bedrijven nemen we vaak meer op dan we aankunnen. Het dragen van alle hoedjes die onze bedrijven runnen, evenals de andere verplichtingen die we hebben (zoals vrijwilligerswerk, familie, enz.), Kunnen ons soms overwerkt, gefrustreerd en gestrest laten voelen. Onder zoveel stress zitten is niet goed voor iemand en het kan zeker een effect hebben op onze bedrijven. Dus moeten we een deel van onze stress verlichten en oplossingen [img]https://www.anagama.nl/images/large/zwarte pet-403fzl.jpg[/img] vinden om de redenen dat we zo overwerkt zijn.1.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com