100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'ętes pas identifié.

#1 11-10-2018 04:14:37

aaakfvdif
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 4

nike roshe ld 1000 herr

http://www.butiklankar.se/images/sljaglgjs/Men-Offer-Nike-Sportswear-Roshe-LD1000-Skor-Obsidian-Herr-Skor-Rave-Reviews.jpgUpp nästa för adidas skor är denna rena premium iteration som har modellen rockar en ren ull övre accenter av träffarna av veggie tan. Nike Roshe LD-1000 börjar med att komma i en ren all-Black ull övre, vilket gör det till ett mysigt alternativ för vintersäsongen. Att ge skon en fin premiumkontrast är de grönsaksbruna träffarna som noteras på hälen och Nike Swoosh-varumärket. En vit Roshe enda enhet kompletterar skoets utseende. Det är ett ganska enkelt färgschema men det blir definitivt jobbet gjort.


Bara igår gick vi över ett par av adidas skor 2018 som kom i en ren ull och veggie tan övre. Den här gången får vi ett liknande konstruerat par sans den veggie solbränna. Här är en första titt på Nike Roshe LD-1000 Obsidian ull. Den här versionen av Nike Roshe LD-1000 är klädd i en Obsidian ull övre. Den samma nyansen sträcker sig ner till maskens tunga, snören, foder. En liten bit av svart läder används på skon som det finns på Nike Swoosh och häl. Avrundning av skoets utseende är den vita märken på tungan och hela sålen.


Nike har tagit tillbaka nike roshe ld 1000 för hösten 2016 med en av de första färgvägarna att släppa för att vara denna Squad Blue iteration. Den här LD-1000-versionen ger en vridning till OG Nike Roshe Run, en komplett sluten övre övre, mocka i detalj på häftlången och eyestay, en bezeled phylon mellansåle, snabba snören och tumlade läderaccenter på Swoosh och hälfliken. Som noterat, har denna färgväg Squad Blue på majoriteten av den övre tillsammans med Obsidian accenter och en vit mellansula.


Tillsammans med en ny marin färgväg introduceras premium-iterationen av nike roshe ld 1000 herr  i en annan traditionell palett, den här gången består av svartvitt. Flaunting en blandning av släta läder och mocka överlägg över sin övre, den svarta ut övre är snyggt mot en skarp, vit full längd såg enhet. Detaljerade med signaturen "Blue Ribbon Sports" varumärke i fotbädden, vilket är ett nöje till sitt ursprung, är modellen rundad med mer märke på hälfliken och tungan.http://www.modellerskor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com