100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-09-2018 09:24:53

wuwula
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-09-2018
Messages: 2

Adidas ClimaCool Test

http://www.thesolefiles.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0496.jpg

Du kan hente det fra www.thesolefiles.com

Adidas ClimaCool Test er tilbage lige i tide til sommeren at varme op, med den næste runde farveveje til den ultraventilerede retro runner. Den tidlige 2000-model hylder sine 1980-forgængere med en aqua, gul og turkis farvekombination, der refererer til det ikoniske livlige udseende af ZX8000. ClimaCool toner også tingene ned med to mere subtile indstillinger, der indeholder hvidhvide eller helt sort overdele suppleret med gummi-ydersål.

Tilbage sidste år til et retro løb, får den notorisk lette og luftige Adidas ClimaCool Udsalg et helt nyt redesign til den moderne æra. Den komplette overhaling af ClimaCool har et mere strømlinet design end den vinklede OG-version, i en silhuet, der ikke er langt fra AlphaBounce's udseende. Selvfølgelig er den moderne version også udstyret med en fuld mesh øvre, med ventilation gennem ydersålen, der skaber en perfekt sko til, når temperaturen opvarmes.

Følgende passer med mange klassiske adidas-modeller fra fortiden, det ser ud til, at Adidas ClimaCool Billigtfår sin egen remodel med et stilfuldt moderne twist. Kultklassikeren i begyndelsen af ​​2000-løberen fra adidas kendt for sin uber-åndbare mesh øvre og luftåbninger på sålen får en komplet renovering til denne nye version kaldet ClimaCool 02/17. Om det eneste, der minder om det oprindelige design, er den store holede mesh øvre, da værktøjet er helt omdannet med en overdrevet tyk hæl-ikke i modsætning til de seneste EQT remodels som EQT Support ADV.

Efter at blive genindført i 2016, forbliver Adidas ClimaCool Billig i produktion i år, men får en ny lakløs konstruktion. Den ændrede udgave af den tidlige 90'ers mesh-løber har et unikt nyt velcro-remsystem, der gør skoen til at virke endnu mere futuristisk end den allerede var. Det nye look ClimaCool kommer i foråret i duoen med totonede farvelægninger, som du kan se på her: marineblå og isegrøn og lyseblå med en lignende lysegrønne farve til de halvt gennemskinnelige TPU midfoot og tåpaneler.

Adidas ClimaCool Købe DanmarkConsortium World Tour har rejst rundt om i verden til nogle af de mest respekterede butikker for mange stærkt ventede samarbejde. Nu er trykket et sidste stop før årsskiftet for at få fat i solen i slutningen af ​​december i Downtown Miami. Sko Galleri vil omdanne adidas ClimaCool, en sko, der nyder en række fantastiske retro behandlinger i hele 2016, til en hyldest til South Beach Waterfront.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com