100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-09-2018 04:35:55

hbnzxa
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2018
Messages: 0

adidas stan smith dames

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2015/12/02171245/adidas-originals-stan-smith-platform-0.jpg


De volgende stap voor de tijdloze adidas schoenen is dit gloednieuwe witte en rode kleurenschema. Om de esthetiek tot een minimum te beperken, kiest de Three Stripes ervoor om de schoen een klassieke afwerking te geven, aangezien het leren bovenwerk in een overwegend witte tint wordt uitgevoerd, dat vervolgens wordt geaccentueerd door de hits van Red die zowel op het hiellipje als de tongmarkering zijn aangebracht. Extra functies op de schoen zijn de tussenzool van wit rubber, geperforeerde slagen op de zijpanelen en de witte veters.


De adidas schoenen for sale is terug in weer een andere colorway en nu bedekt met een drievoudig grijs thema. De klassieke schoen krijgt ook een meer premium-update met een volledig suède bovenste en donkerdere grijze suède accenten op het hiellipje. De monochrome look wordt aangevuld met bijpassende oogjes, veters, branding en rubberen zool.


Ondanks hun ontelbare stijlen en updates, kan het moeilijk zijn om op te vallen tijdens het dragen van adidas stan smith, dat nog steeds een van de best verkochte sneakers van Adidas is en bijna onvermijdelijk is in stadsstraten. Maar nieuwe looks die nu beschikbaar zijn, zijn bedekt met kleurrijke paint-splatters en statement-making frases die niet verloren gaan in de menigte.


Deze nieuwe versie van de iconische adidas stan smith dames blijft grotendeels hetzelfde aan de bovenkant met de grootste en meest opvallende verandering op de enige eenheid die veel dikker is gemaakt dan het origineel om het bijna een platformlook te geven. Dit paar komt gedaan in een suede bovenste in linnen met lederen details op de hiel tab en tong. Geperforeerde drie strepen vervolledigen het uiterlijk van deze exclusieve dameslijn van de Stan Smith Bold.


https://www.rozemetoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com