100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-09-2018 04:33:03

huifoy
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2018
Messages: 2

nike air max 270 flyknit

https://images.shoesmass.com/images/201801/uploaded/59c53b4c1a14b1399cc83cc64cc67730.jpg


nike sko er nu introduceret i et iglo-tema, da vi siger farvel til de koldere måneder, og velkommen til foråret. Sneakeren dyrker i grunden en to-tone Flyknit øvre bestående af Igloo White og Clear Emerald nuancer. Andre detaljer omfatter en soklignende ankelkrave, den store signatur Air Max 270 hælboble og sort ydersål kompletterer designet helt.


nike sko herre oplevede en 2018-debut, der så nylige iterationer i "Ultramarine" og "Hot Punch." Det seneste i "Igloo" er lige så rent accentueret af mynte. Den øverste er nu dækket i Flyknit opdelt i to halvdele ved mynte og hvidt. Den rene læderlignende mellemsål er afbrudt af en klar Air Max-enhed, mens Swoosh-branding står fremhævet på siden i hvid.


nike air max årlige Air Max Day er den 26. marts, men for at fejre dagen før kommer den nye Nike Air Max 270 i et Dusty Cactus-tema til sin lineup i foråret. Sneakerens strikkede øvre overflade er dybest set dækket af hvide og sorte accenter, mens popper af støvet kaktus ses på mini Swooshes, branding, hælflig og ydersål. En hvid mellemsål, der er placeret ved siden af ​​den store Airbag i hælen, fuldender designet helt.


nike air max 270 flyknit er en helt ny silhuet fra Swoosh, og den debuterede bare i en række farveveje. Et af dem er dette New York Knicks-inspirerede par med Racer Blue med Total Crimson nuancer. Med en Flyknit øvre i hvid med blå, bruges de orange accenter til branding på lateral sektion og stor Airbag enhed i hælen, mens færdiggørelsen af ​​designet er en hvid mellemsål og sorte Swooshes på forfoden.


http://www.hiwishzoom.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com