100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-09-2018 04:29:34

huifoy
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2018
Messages: 2

adidas n-5923 zwart

https://e-megasport.de/data/include/img/news/1511865465.jpg


Het adidas schoenen N-5923-silhouet laat zich inspireren door de gearchiveerde versie in combinatie met moderne details om de ultieme loopstijl te bieden. De lichtgewicht sneaker zal beschikbaar zijn in een reeks van collegiale themakleuren, inclusief klassieke kern wit en zwart, collegiale marine en bordeauxrood evenals asroze en krijtblauw.

Trouw aan de vorige modellen adidas schoenen dames die werden gelanceerd, heeft het silhouet van de N-5923 een ademend bovenwerk van textiel met een mesh tong. De klassieke witte branding met 3 strepen completeert de nostalgische esthetiek van de schoen, afgerond met essentiële gedrukte Trefoil-logo-branding in koper en wit. Een rubberen buitenzool completeert de berekende mix van klassiek en eigentijds design van de schoen.


De adidas iniki boost is een tweeling van de Iniki Runner die is geïnspireerd op hardlopers uit de jaren 70 die speciaal voor de straat van vandaag waren ontworpen - aldus adidas. Deze aankomende kleuren komen gekleed in een mix van Ash Pink en Footwear White die aantrekkelijk is voor de dames. Gemodelleerd naar vintage hardloopschoenen. Met een ademend bovenwerk van textiel afgewerkt met gelaste overlays en een hak van TPU-hakken. Geen Boost inbegrepen, maar de schoen rust bovenop een tussenzool van schuim en een rubberen buitenzool.


Adidas Originals onthult een bijgewerkte versie van de Iniki Runner genaamd de adidas n-5923 zwart die een eerbetoon is aan het hardlooperfgoed van het merk. Het op mesh gebaseerde silhouet komt gekleed in een Core Black en Core Navy-uitvoering die het algehele ontwerp van de Iniki Runner nabootst. Met TPU-inserts ter vervanging van het traditionele suede-paneel bij de hiel dat de Boost-tussenzool verwisselt voor een meer kenmerkende EVA-demping.


http://www.prmonsale.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com