100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-02-2018 02:21:22

ddhrh@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-02-2018
Messages: 2

Nike Blazer Billig

http://www.judysime.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/0/902663411.jpg

Husk at Air Force 1 vi så tidligere denne måneden med et sett med stjerner på tungen og hælen? Motivet slår også Blazer, da Nike Sportswear tilsynelatende vil benytte stjerneskjertetemaet over noen få modeller. På samme måte som Air Force 1, kommer disse to Nike Blazer Billig også med tonal utseende, denne gangen med ditt valg av solid svart suede eller hvitt skinn. Selv om vi fortsatt ikke er sikker på om stjernene holder noen form for spesiell betydning, er de stilige fargene sikkert bra. Forhåndsvis begge Blazers her, og vent på deres ankomst til utvalgte Nike Sportswear-forhandlere tidlig i 2016.

Tidligere i dag presenterte vi en kommende Nike Air Max 90 "Christmas" for denne høytiden, en som inneholdt en candy-cane-serie av feilplasserte Swooshes gjennom hele den legendariske løpemodellen. Det ser heller ikke ut til å være en engang, da dette galte grafikken til forskjellige innpakningspapirer lander på Nike Blazer Mid i en kvinners eksklusive. Et peppermynte-tema løper ujevnt i form av mange hvite og røde mønstre, mens en fareandel av grønne Swoosh er fremstilt i et sirkulært mønster. Hvis du ser nær nok, er vintage Swoosh-merkevaren bare synlig gjennom bruk av metallisk gullsting. Ta en titt på det nyeste av Nike Blazer Nettbutikk Sportswears looming Christmas Pack nedenfor, og vi vil holde deg oppdatert på en utgivelsesdato i nær fremtid.

Vi har allerede snakket om hvordan dette nye kameraet for camouflage og teksturerte prikker synes å være Nike Sportswear favorittkonsept i høst, og poenget bekreftes ytterligere med en annen sneaker lagt til samlingen, Nike Blazer Prisjakt Den tidløse silhuetten mottar det moderne nye utseendet med en grønnbasert camo tekstil øvre kontrasterende av pulserende lilla for hevede prikker som former Swooshes. Sammenlignet med andre joggesko som ser ut som Air Max 90 og Internationalist, er Blazer best egnet for denne interessante nye behandlingen? Ta en detaljert titt her, og du er dommeren. Du kan finne denne unike nye Blazer som kommer nå hos utvalgte Nike Sportswear-forhandlere.

han Nike Blazer Beste Pris har blitt forvandlet utallige ganger på vei til sin stående som en Nike Sportswear klassiker. Først brukt som basketball sneaker og deretter som en skateboarding klassisk årtier senere, har silhouetten funnet sin skritt igjen som en uformell sneaker for alle. Den nyeste fargebanen ser tilbake til fortiden før Nike's Blue Ribbon Sports-dager, som en unik blonder dubrae peker på Egyptens pyramider for inspirasjon. Den rene, hvite basen har mange horisontale mønstre, noe som gir enda mer søm til den øvre enn før til ære for mummifiseringsprosessen. Det er et smart utseende som passer perfekt til Halloween, da stripene omslutter Blazer, mens en klassisk tyggegummisåle sitter i bunnen for en klassisk sammenkobling. Hva synes du om utseendet? Tilgjengelig på utvalgte steder i dag.

Nike Blazer Lavest Pris Sportswear tar det tilbake til basketballens begynnelse for Swoosh med denne vintage-inspirerte utgaven av Blazer. Varemerkets første basketballsko sammen med den nederste motparten Bruin i 1972, har Blazer siden blitt en av de mest ikoniske livsstilskoene (for ikke å nevne skatesko) noensinne. Nike kaster det helt tilbake til blazerens originale konstruksjon, med en suede øvre med lær aksenter i en klassisk tofarget fargeblokk med Team Red og White som ser ut som om den kom rett fra hardtreet på 70-tallet. Blazer fans kan plukke opp et par nå på utvalgte Nike Sportswear forhandlere, inkludert Premier.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com