100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-02-2018 02:16:03

azzLester
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-02-2018
Messages: 2

Nike Air Max 2017 Hardloopschoen Wit Groothandel

http://www.nieuweqt.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/200x200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/o/nov027.jpg

Nadat de beelden van het project op woensdag online circuleerden, heeft Nike een van zijn meer opwindende samenwerkingsverbanden aan het licht gebracht: de Comme des Garçons x Nike Air VaporMax. De capsule verbindt de vooruitstrevende Air Max-hardloper met het avant-garde huis van Rei Kawakubo voor tonale kleurstellingen in zwart en wit. De officiële release van Nike op het model biedt niet veel extra context, maar noemt het laceless-aspect van deze vernieuwde VaporMax Volgens Nike komt de Comme des Garçons x Nike Air Max 2017 Hardloopschoen Wit Groothandel uit. De schoenen deden hun intrede op de voeten van modellen tijdens de recente catwalkshow Comme des Garçons 2017 in Parijs.

De door ATMOS ontworpen Nike Air Max 2017 Zwart Kopen goedkoop "Elephant" zal in 2017 terugkeren als de winnaar van de Nike Air Max Day "Vote Back" -campagne, maar als Koji, de hoofdontwerper bij ATMOS, zijn zin heeft, zal de 2017-release anders zijn van het origineel. In een recent interview met HYPEBEAST, legt Koji uit dat als de toestemming gegeven wordt, "ik een aantal ontwerpen of materialen voor de nieuwe Air Max 1" Elephant "2017 ver kan veranderen."

De Nike Air Max 2017 Online Bestellen heeft een volledig ontworpen mesh-bovenkant en is voorzien van een golfpatroon / ontwerp op de mesh-zijpanelen, terwijl aan zowel de laterale als de mediale zijkanten een grote Swoosh is toegevoegd. Een groot verschil tussen de 2017 in vergelijking met de vorige paar Air Max-modellen is het feit dat Nike besloot de Dynamic Flywire te verwijderen die werd geplaatst om de voet vast te zetten. Andere details zijn reflecterende 3M-slagen op de bovenkant en een Air Max-zool.

De Nike Air Max 2017 Kopen is opgebouwd uit een uit één stuk geventileerd Flymesh-bovenpaar in combinatie met een gegoten schuimfolie, pluche kraag en flexibele demping. Deze specifieke colorway wordt uitgevoerd in Bright Crimson-tint, die zich ook tot aan de 360 ​​Air Max-zool uitstrekt. De tonale look wordt gecompenseerd door de merknaam Black on the Swoosh en de merknaam White on the tongue.

Hoewel het werd geïntroduceerd in oktober vorig jaar, is de nieuwe Nike Air Max 2017 Opruiming te zien in de nieuwste kleuren om het nieuwe jaar te starten. Deze tijd gedrapeerd in een gradiënteffect dat vervaagt van zwart naar palmgroen, de runner heeft een vernieuwd bovenwerk vergeleken met zijn traditionele bouw. Soepeler geperforeerd gaas omvat de samenstelling, naast de toevoeging van een golvende textuur die het enkelgedeelte en de hiel omvat.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com