100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-11-2017 04:18:20

Lillie S. Jordan
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-11-2017
Messages: 5
Site web

Brown Club of Southern California Forums

Ben je een fan van veelkleurige sneakers, maar ben je nog niet helemaal klaar om je volledig te wijden aan de gedurfde look? Als je 'Ja' hebt geantwoord, heb ik alleen het paar voor jou waarmee je je gemakkelijker kunt inlaten met de wilde kant. De superstar adidas heren Primeknit heeft een overwegend grijs gekleurd bovenwerk en wordt geleverd met precies genoeg veelkleurige slagen om het te laten werken.

superstar adidas zwart hebben Rita de koningin van kleur genoemd en de nieuwste herfst 2016 collectie toont deze inspiratie door diepe kastanjebruine tinten, precies de juiste hoeveelheid pastelroze en een zware dosis marineblauw. Een gespikkelde confetti camouflage contrasteert bloemenaccenten overal terwijl de buisvormige uitdager premium suède en mesh gebruikt voor een sportieve maar toch informele twist. Caleidoscoopvisies in kleurverf dragen bij aan de algehele esthetiek, net als oversized bloemenpedalen. De speels verfijnde collectie zal beschikbaar zijn via adidas op 18 augustus. Bekijk het lookbook van Rita Ora adidas Originals na de pauze.

Deze gemoderniseerde versie van de adidas slippers heren sale is gemaakt van een grijs bovenwerk van Primeknit. Geïmplementeerd op het geweven bovenwerk zijn veelkleurige accenten geplaatst over het hele gebreide motief. Zwart gebreide stof wordt op het hiellipje geplaatst, terwijl zwarte tape wordt gebruikt voor de branding van Three Stripes. Een off-white shell tenen en zool unit geven de schoen een beetje een klassieke uitstraling.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com