100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-09-2017 10:39:49

hgjyufyt
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-09-2017
Messages: 2

new balance 910 heren

https://pepesport.es/860-thickbox_default/-new-balance-910-v3-trail.jpgDe new balance 910v3 is de derde editie van een serie schoenen die New Balance heeft toegewijd aan het rennen van de wandelingen, en wordt gekenmerkt door de combinatie van kussen, bescherming, tractie en een goed antwoord op verschillende omstandigheden. Het is een van de uitgaven van sneakers van het Amerikaanse bedrijf dat de mensen die op zoek zijn naar een off-road model niet zullen teleurstellen, en waarvan de veelzijdigheid ongetwijfeld is, omdat het kan worden gebruikt in training, races of andere soorten oefeningen. Sinds de tweede editie van deze schoenen New Balance heeft besloten om een ​​8mm druppel te behouden, die weliswaar niet erg laag is om een ​​totale sensatie van de grond te geven die gestopt kan worden en die ongemak kan veroorzaken. Het biedt een ideale balans tussen een kussen met goede bescherming en een gevoel van contact met het land dat in aanmerking moet worden genomen.


Het synthetische gaas in de bovenkant van de new balance 910 heren biedt nu meer ventilatie, maar behoudt zijn waterdichte en beschermende eigenschappen. De hele constructie van de bovenkant is nu zachter, waardoor het beter past bij de voet van de loper. Daarnaast biedt New Balance een rubberen beschermer voor de tenen om te voorkomen dat ze worden aangetast door los materiaal of rotsen die kunnen zijn gevonden tijdens de uitgangen om op de berg te rennen. Dit wordt aangevuld met het tongontwerp, dat bedoeld is om te voorkomen dat kleine stenen of andere puin doordringen in de binnenkant van de schoen. Een van de details die in deze editie nog steeds gepresenteerd worden, is de breedte van de tong, die voor veel lopers die de vorige versie gebruikt, zeer smal zijn, wat tijdens de route enige beweging van de tong veroorzaakt. Dit detail is nu opgelost met een meer gat voor de veters, die het tabblad beter bevestigt en de schoen een betere pasvorm biedt alsof we een buit werpen.Terwijl u het idee heeft dat prominente en zeer agressieve taco's het beste zijn voor het rennen, laat de new balance 910 gore tex zien dat u een middelpunt heeft tussen de grootte van de blokken en de grip en de tractie ingewikkelde terreinbehoeften behoudt. De taco's zijn ontworpen in multidirectionele patronen om de grip in alle soorten terreinen te vergemakkelijken. De zool is gemaakt van een kleverige rubberen component die de grip zelfs op asfaltoppervlakken vasthoudt en al in New Balance is gebruikt in andere uitgaven van zijn looplopende schoenen. Tussen de zool en de middelzool is een "Rock Plate" geplaatst die een extra laag rubber die voorkomt dat een puntig voorwerp door de middenzool penetreert en de voet doet schaden. Hoewel de New Balance 910 v3 nog veel van de kenmerken van zijn voorganger -NB 910 v2 behoudt, heeft het Amerikaanse bedrijf zich geconcentreerd op het aansteken van een aansteker en betere gripschoen, die een vernieuwd comfort biedt in trajecten.


Binnen de kussingslijn van het New Balance-traject, vindt u de new balance 910 dames voor zowel mannen als vrouwen (hetzelfde als de foto's, maar met lila in zolen, veters en bovenste steken). De 910 v2 is ook verkrijgbaar bij Gore-Tex . Het model dat alleen membraan draagt, wordt in zwart verdeeld, en degene die ons bezet, zonder Gore, wordt gepresenteerd met twee ontwerpen: een van rode oranje tonen en de andere groene fosforietonen. Beide vestigen de aandacht op het ontwerp van zijn zool, zwart met witte spikkels, alsof je met hen had geschilderd, waardoor het geheel een slecht en dwaas is.


http://www.nbclassicstyle.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com