100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-09-2014 11:31:44

petymerol
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-09-2014
Messages: 3

Nike Free Hyperfeel hieronder en ga naar Nike

In slechts een maand, zal het gesprek in de wereld van de sport langzaam beginnen te verschuiven van het hardhout het veld opgelopen. De Nike Air Max 1 online kopen "Magista" Collection ziet de nieuwste lijn van lifestyle lanceert geïnspireerd door het thema kantelen World Cup, het plaatsen van tinten van de scherpe en heldere variatie op de nieuwste modellen van NSW.

Levendige kleuren kleden de Nike Free Flyknit Chukka, Nike Air Max 1, Nike Roshe Run HYP, Nike Air Max 90 Jacquard, Nike Tiempo '94, Nike Air Max 90 Dames LunarElite Sky Hi Jacquard, Nike WMNS Air Max Thea Jacquard en de Nike WMNS LunarTiempo Sky Hi , met een solide balans van steeze, tech en comfort. Bekijk een voorbeeld van de Nike Sportswear "Magista" Collection in de foto's hieronder en zoek de lijn te lanceren op 22 mei bij geselecteerde NSW accounts.

Ontworpen met comfort en stabiliteit in het achterhoofd, de lichtgewicht goedkoope Nike Air Max 90 Dames beschikt over een Flyknit bovenste, dit keer opgezadeld met strepen van gepolariseerde blauw, wit en zwart joggen gedurende de modellen met laag profiel. Versterking van haar sok-achtige gevoel is haar Lunarlon demping systeem dat maakt het runnen van een briesje. Check nog eens naar de Military Blue / Polarized Blue Nike Free Hyperfeel hieronder en ga naar Nike.

Ontworpen met flexibiliteit en comfort aan de top van de agenda, de Nike Air Max 90 Heren zeker doet zijn revolutionaire toestand. Toe te voegen aan de lichtgewicht lopers catalogus is deze Wolf Grey / Military Blue rendition dat een grijze mesh vitrines bovenste, samen met grijze kunststof steun overlays, blauwe accenten en een gele tong, Dynamic Flywire en zool trio. Terwijl een release datum is nog niet bevestigd, kunt u over het hoofd te beëindigen. nu voor pre-order deze aankomende daling.

Hoewel geworteld in de running, heeft Nike Free een tweede huis in het gewicht kamer gevonden. De Nike Free Trainer 5.0 ziet de laatste van vele workout modellen om het midden van de weg 5,0 zool gebruiken, balanceren zowel ondersteuning en flex. Een Neo Lime / Vibrant Yellow colorway is verre van rustig, het plaatsen van de gedurfde tinten over de silo in golvende mode. Hier krijg je een preview van deze Nike Air Max 90 online kopen release in de foto's van Sneaker Freaker hieronder en blijf op de hoogte naar Nice Kicks voor release-details.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com