100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-07-2016 10:55:35

ggdmmd5
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-07-2016
Messages: 11
Site web

Adidas NMD Runner Primeknit Nederland

De Adidas NMD Runner Primeknit Dames heeft voet (letterlijk) opgedaan in de afgelopen maanden en is uitgegroeid tot een van de 2016 meest begeerde sneakers met de release en de aankondiging van een hot line-up van nieuwe kleurstellingen en varianten. Bekijk de onderstaande gallery! Als het gaat om adidas is er niet te ontkennen dat de NMD is de meest populaire sneaker op dit moment. Omdat we niet een Yeezy Boost release in geruime tijd adidas hebben gezien is het geven ons meer dan genoeg kleurstellingen van de nieuwe NMD silhouet ons gelukkig voor het moment te houden.

http://www.yeezynl.com/images/a/apri017.jpg

Lenen uit het verleden om een ​​product voor de toekomst te creëren, Adidas NMD Runner Primeknit Heren combineert de beste technologie van het merk te bieden heeft. Met zichtbare elementen uit de Micropacer en de Boston Super, de geëvolueerde loper is strak, licht en een afspiegeling is van het rijke erfgoed van het merk. Belangrijkste kenmerken van de Nomad Runner onder andere een BOOST zool, een Primeknit bovenste en naadloos toegepast branding. Gebaseerd op het idee van continue beweging, de NMD releases duwt schoeisel verder in de toekomst.

De Goedkoop Adidas NMD Runner Primeknit, verschilt sterk van de juiste NMD, beschikt kooiconstructie in plaats van de gebruikelijke drie strepen branding. Verder is de tussenzool tooling teruggebracht, gezien bij de navel en niet de voorvoet van de Boost demping. De NMD is al een populair silhouet onder de sneaker gemeenschap en in een paar maanden, zullen we het zien van de XR1 versie hit retailers. Enigszins afwijken van het origineel NMD, de XR1 biedt een aantal extra hardware op het bovendeel, maar nog steeds draagt ​​de OG NMD esthetiek. Een handvol kleurstellingen zal worden rollen in juli, met inbegrip van dit alles witte uitlevering. Blijf op de hoogte met Modern Notoriety voor meer nieuws over de Adidas Originals NMD serie.

U kunt kiezen uit deze wilde stijl nu bij  http://www.yeezynl.com/

Hors ligne

#2 03-12-2019 16:24:22

xiao
Invité

Re: Adidas NMD Runner Primeknit Nederland

“You can see the techniques of the knit on this style; Bandage Dress one day we will videotape the process of how our pieces are made. Herve Leger sale They weave the base and then hand-apply everything else. And our fit is really key. Oktoberfest Dress These pieces are more like sweaters than anything else—they’re not cut-and-sew, Herve Leger Dresses they’re knits—and that’s why they fit so well. People are so surprised at how well Herve Leger fits, and I tell them it’s all about how the dresses are constructed.”And finally, we dress for what we love too. For what we just can’t resist. Lubov, a former dancer, is a big fan of movement, so for her that signals the fringe-trimmed bandage dress.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com