100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

hz6je0k4
19-03-2020 06:38:09

https://www.valuefoot.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x431.61290322581/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/i/nike-wmns-classic-cortez-leather-platinum-tint-bright-crimson-black-white-807471-018-1-os.jpg


De Schoenen Nike Geel is al tientallen jaren een van de meest geliefde kernsilhouetten van Nike en niet zonder reden; Door zijn kenmerkende vorm was het een icoon uit de jaren '70 dat in de loop der jaren gemakkelijk te updaten was. De nieuwste versie volgt hetzelfde kleurenpalet als de nieuw uitgebrachte Air Max 90, met levendige tinten oranje en roze die de schoen een zomerse look geven.


Het bovenwerk heeft een grotendeels Schoenen Nike Sale, gladde witte lederen afwerking met tonale stiksels. Aan de andere kant is er een gedurfde 'Laser Fuchsia'-swoosh op de zijwand met bijpassende branding op de tong. Zonnige 'Laser Orange' snijdt door de witte tussenzool en komt ook op de hiel terecht, met Nike-tekstbranding geëtst in een iets donkerdere tint.


Vers van de hakken van de "Laser Fuchsia" colorway, heeft Schoenen Nike Heren Wit zijn "Floral" pack gelanceerd voor de lente van 2019. De Classic Cortez LX is bedekt met bloemrijke graphics met Swooshes door de beelden gestempeld. Het pakket bevat drie nieuwe kleurstellingen: "Zwart / Wit" "University Gold / Black-Bright Crimson" en "White / Hyper Pink-Green Abyss." Elke schoen is geaccentueerd met een bloemige deubré die past bij het kleurenschema van het bovenwerk. Zelfs de voering is bedekt met de bloemrijke illustraties.


Net zoals Nike doet met hun Air Force 1-silhouet, zal de Swoosh ook lagen toevoegen aan de klassieke Nike Classic Cortez Leather Platinum Tint/Bright Crimson. Deze versie van de Nike Cortez heeft een bovenwerk van wit leer met Obsidian Swoosh-logo's op de zijkanten. Het hoogtepunt van de schoen is de dubbellaagse eyestay en hiellip. Een rode streep landt op de tussenzool bovenop een witte rubberen buitenzool.


https://www.waardefoot.com/