100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

xiao
30-11-2019 13:41:33

First and foremost, let’s get one thing straight: Herve Leger Dresses“There’s an incorrect assumption about Herve that it’s only for evening,”Herve Leger sale Lubov told me up on the 18th floor of her Oktoberfest Costumes Times Square showroom and headquarters. “It can be worn anytime! People also assume that it should fit really tight, but personally I wear it one size bigger because I like the comfort of it while still getting the silhouette.”Herve Leger Replica These are the dresses that are coming into our stores and online now, and these are the dresses that are going to show up come Saturday, because as we pointed out in our runway report last season, an Herve Leger show is full of Herve Leger dresses.

1otk3gbl
08-11-2019 03:32:20

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/01/Purlicue-x-Vans-Old-Skool-Year-Of-The-Pig-VN0A38G1SHH1-02.jpg


De iteratie Vans Schoenen Blauw wordt gedomineerd door een meer gedempt kleurenschema. De tong komt in een wazige beukenoottint en is gemaakt van premium suede, met de nadruk op het grijze en witte lichaam onderaan. Aan de zijkanten is lichtgrijs leer toegevoegd, compleet met een frisse witte vamp. Rond de sneaker zijn hits van blauw die verschijnen op de hiel en voorbumper, in contrast met een effen zwarte tussenzool.


Eerdere Vans Schoenen Heren drops omvatten een groen getint paar en een vergelijkbare release met gele schuldenlast uit 2018. Deze keer kreeg Coutié de met ComfyCush uitgeruste Vans Old Skool (een primeur in zijn lijn van gebruiken) en maakte heldergele Jazz Stripes om versier de zijkanten van elk paar.


Aan de achterzijde is een Vans Schoenen Nieuw toegevoegd en hetzelfde lettertype wordt gebruikt om de naam van het label aan de zijkant en onder de vamp te spellen. Aan de zijkant ziet u ook de tag "Herfst / Winter 2019 Duitsland" aan de achterkant in het wit geplaatst en het paar is afgewerkt met een set gele en zwarte touwveters.


Met de wortels van Purlicue x Vans Old Skool Year Of The Pig Roze in de jeugdcultuur, is het alleen maar passend dat ze hun rebelse kant verder verwennen en de meest duurzame iconen schilderen in een skin van de meest hardcore van heavy metal. Elk paar fungeert effectief als ingekapselde tour merch, en vertoont dezelfde edgy motieven op enorm verschillende manieren. De Old Skool is grotendeels de meest eenvoudige, omdat de overlays en de teenbox vlak zwart blijven zonder verfraaiingen; de luide afdrukken, die de vorm aannemen van boze skeletten en verspreide ribben, worden weergegeven langs het profielvenster gekruist door een platte witte Jazz-streep. Zowel de Era als de Slip-On kiezen voor all-over executies met zowel het mengen van patronen van all-over logo's en sierlijke visuals naast stalen van het eerder genoemde horror-mozaïek.


https://www.triplesaledeals.com/