100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

07yw2emr
06-11-2019 02:01:00

https://static-buyma-jp.akamaized.net/imgdata/item/190205/0041323011/181287698/428.jpg


Volgens Schoenen Nike Dames Files zou de populaire stijl ergens in het voorjaar van 2020 aankomen en zullen naar verwachting zijn originele ontwerpelementen bevatten, inclusief het dichtnaaien van de zijkant van de Swoosh-branding. Een ander detail dat fans kunnen verwachten, zijn plastic oogjes in plaats van het rubbermateriaal dat te zien is in de recente lanceringen van het model.


De Schoenen Nike Zwart veters en mesh-tong van de iteratie zorgen voor een rustiger verschil in het midden van de gekke kleuren, terwijl branding hits in verschillende tinten op het suede bruine paneel swoosh, oranje Air Max embleem, zwart lederen tong tag en een oranje Nike Air logo op de hiel . De schoen rust op een witte en oranje tussenzool vergezeld door een transparant venster, met een paarse en oranje buitenzool om de look af te maken.


Deze samenwerking tussen de in Schoenen Nike Sale boetiek en Swoosh onthult de schone iteratie van de hardloper. Wit getrommeld leer bestaat uit het bovendeel dat wordt omlijnd door blauwe lederen biezen boven het spatbord. Op de tonglabels, het vijf slaglogo van UNDFTD op de hiellipjes en overlay van de zichtbare luchteenheid in de hiel wordt meer blauw aangebracht om het ontwerp te voltooien.


Met een Nike Air Max 90 Essential Indigo Storm van University Red, Pale Vanilla en Hyper Grape, is de hardloper samengesteld uit premium suede, terwijl "Viotech" eigenlijk de naam is van de paarse tint die op de hardloper te zien is. Afwerkingsdetails bestaan ​​uit zwarte lederen tonglabels, een witte tussenzool en een paars / gele rubberen buitenzool.


https://www.tofstesneakers.com/