100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

okay
29-11-2019 16:27:37

“You can see the techniques of the knit on this style; Bandage Dress one day we will videotape the process of how our pieces are made. Herve Leger sale They weave the base and then hand-apply everything else. And our fit is really key. Oktoberfest Dress These pieces are more like sweaters than anything else—they’re not cut-and-sew, Herve Leger Dresses they’re knits—and that’s why they fit so well. People are so surprised at how well Herve Leger fits, and I tell them it’s all about how the dresses are constructed.”And finally, we dress for what we love too. For what we just can’t resist. Lubov, a former dancer, is a big fan of movement, so for her that signals the fringe-trimmed bandage dress.

ijlnd6z8
04-11-2019 02:03:53

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/04/Nike-Air-Max-97-White-Psychic-Pink-Nightshade-CJ0569-100-Release-Date.jpg


Deze nieuwe colorway van de Schoenen Nike Heren gebruikt dat thema perfect omdat de schoen bedekt is met wit en mintgroen op het bovenwerk van mesh en leer. Tinten groen en roze worden vervolgens op de kenmerkende racestrepen op de zijpanelen en op de geborduurde Swoosh boven de tussenzool en het hielliplipje geplaatst. Het design wordt afgesloten met een mintgroene Air Max-unit en een witte rubberen buitenzool.


Deze Schoenen Nike Zwart combineert antraciet en wolfsgrijs bovenop de mesh- en lederen constructie op het bovenwerk en is ook geraakt met reflecterende 3M-details op de racestrepen. De splash van kleur komt op de Swoosh-logo's op de zijpanelen en tong, evenals op de branding op de hiel, allemaal gedaan in Flash Crimson. Een witte tussenzool met een Air Max-unit over de gehele lengte in een witte en zwarte rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


De klassiekers zoals de Schoenen Nike Sale hebben bewezen dat ze blijven als de ware helden voor de divisie. Voor de volgende toevoeging aan de constant groeiende 97-familie, geeft de Swoosh de dames een Pale Pink-variëteit die kiest voor een scala aan zachtroze tinten en een ander vrouwelijk vleugje paars aan de binnenkant van de volledige Air-eenheid.


De hardloper bootst de witte Nike Air Max 97 Psychic Pink/Nightshade na die in de game van dit jaar worden gedragen met een bovenwerk van wit gaas en leer voor het spatbord. Het highlight-element zijn reflecterende rode en koningsblauwe biezen vanwege het golvende ontwerp, samen met metallic zilveren strepen en mini swooshes op elk zijpaneel. Afwerkingen zijn onder andere gestreepte hiellipjes en afneembare klittenband op elke tong, gevolgd door bijpassende rubberen zolen met dezelfde kleurindeling.


https://www.air270sport.com/