100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

xs3peytz
09-10-2019 06:29:56

http://www.gaietytheatre.co.uk/media/import/Images/air%20max%20thea%20all%20black-829nmu.jpg


Het bepalende ademende, flexibele bovenwerk van Nike Schoenen Groen is uitgevoerd in zwart en metallic goud, terwijl tonale zwarte lederen overlays het gedeelte van de hiel en het spatbord sieren. Metallic goud swooshes over de zijpanelen spreken het ontwerp verder uit, terwijl een heldere witte uitgeboorde middenzool met ultralichte demping het slanke ontwerpprofiel afrondt.


Geïntroduceerd in januari vorig jaar in rode en rode kleuren, de exclusieve Nike Schoenen Running voor dames keert terug in meerkleurige optie voor de volgende variant. Gedrapeerd in een opvallend prismatisch thema over de bepalende ademende gebreide bovenconstructie die overeenkomt met de vorm van je voet, tonale zwarte accenten op veters, binnenvoering en lederen spatbord completeren het ontwerp, terwijl grijze swooshes het profiel verder uitspreken. Eindelijk rondt een knapperige witte tussenzool met ultralichte demping het totale ontwerp af.


Het volgende Nike Schoenen Heren Sale silhouet voor de Ultra Flyknit-behandeling is de exclusieve Nike Air Max Thea voor dames. Hierboven gezien in wat zeker een populaire "Oreo" colorway zal zijn, heeft de nieuwe Air Max Thea Ultra Flyknit een ademend en lichtgewicht Flyknit-bovenwerk in een combinatie van zwart en wit. Zwart lederen details zijn toegevoegd op de hielkap, samen met extra zwarte details op de veters, tong, binnenvoering en buitenzool. Een uitgebogen Ultra-middenzool in wit maakt de look van deze Air Max Thea Ultra Flyknit compleet.


De traditionele Nike Air Max Thea Triple Black, die eerder te zien was in wolf grijs, wordt behandeld in een meer lente / zomer-passende tint, dit keer gedrapeerd in heldere meloen. De sneaker met lage bovenkant bedekt de ademende mesh en synthetische constructie en wordt ook geaccentueerd met premium details. Het spatbordonderdeel heeft een croc-skin-achtige textuur voor extra ingetogen flair, terwijl het wordt afgezet tegen een frisse witte volledige rubberen zool voor een solide tweekleurige afwerking.


https://www.tofstesneakers.com/