100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

oyoyoqq
10-08-2018 10:53:24

http://www.modern-notoriety.com/wp-content/uploads/2018/05/Nike-Air-Max-98-Solar-Red-AH6799-104-Release-Date-Price.jpg
nike sko 2018 Det er værd at reflektere over nogle af Air Max-modellerne fra 20 år siden - disse er de sko, der hjalp til med at skimmel og forme arven fra Nike Air. Dengang var der nogle store overordnede temaer: Triax-serien, Tailwind, Air Max og Air Max Plus. Hver sneaker i Eastbay-kataloget indeholdt en teknisk beskrivelse. For løberenes oplysninger blev sneakers opdelt i forskellige kategorier: Polstret, polstret understøttelse, support eller lysvægt. Der var også et lille diagram, der viste, hvor luften var placeret - enten i hælen, forfoden eller begge dele.

nike sko womens billig 2018 har været en stærk start for Nike og deres Air Max linje. Mens Air Max 97 syntes at være en nøglemodel for Swoosh sidste år, ser det ud til, at Air Max 98 vil få den samme behandling i år. Vi har set nogle klassiske farvebaner dråber tidligere på året, og nu får vintage runner en super ren 'Total Crimson' farveskema. Denne forårsklare sneaker er perfekt til enhver rotation. Denne Air Max 98 er forsynet med en grå overdel med Wolf Grey detaljeret og har en Crimson Red tungen, snørebånd og forfoot swoosh med Crimson detaljer, der også vises på midfoot swoosh og hæl. Den øverste sving øvre sidder på toppen af ​​en hvid mellemsål med en fuld længde Crimson luftenhed og en sort ydersål.

nike sko men købe salg Air Max 98 har aldrig været en subtil sneaker. Den multi-leveled bølge æstetiske og fuld længde synlige luftenhed vendte hoveder fra det øjeblik, det ramte gaden. 20 år på, kan fastholdelsen stadig ikke røre ved den sko, der tog chill ripple øvre af Air Max 97 og skruede op i lydstyrken. Denne seneste iteration af den seismiske profil er i hvid og sort med flerfarvede accenter.

nike air max 98 rød For 20 år siden udgav Nike Air Max 98, efter en lignende form til den elskede Air Max 97 forgænger med en slank æstetik og fuld længde luftenheden. Nike har sparket af fejringerne til dette jubilæum med et bang, der frigiver Gundam & Tour Yellow farvevejen i januar og nu flyttes ind i denne eksklusive UK, som er heldig for os og de af jer, der bor i det smukke land i United Kongeriget, det kan være koldt og vådt de fleste dage, men det er alt det værd for øjeblikke som dette, når vi bliver velsignede med eksklusive spark.

https://www.sort5sko.com/