100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

scarab
09-07-2018 05:09:59

https://i1.wp.com/weartesters.com/wp-content/uploads/2015/07/adidas-y3-qasa-high-all-blue-e1436499200792.jpg


Het komt eraan adidas zomerschoenen op de 15e verjaardag van de eerste collectie van Y3, en ontwerper Yohji Yamamoto kijkt naar de wortels van het label als een inspirerende basis voor het komende lente / zomer '18 seizoen. Gebaseerd op de sleutelzin 'Uniform van de straat sinds 2003', herinneren Yamamoto en zijn cohorten ons eraan dat de huidige voortdurende obsessie van de mode met technische sportkleding al meer dan tien jaar hun sterke punt is, en vooral dit vertrouwen in hun expertise door in de schoenencollectie van het nieuwe seizoen, die bestaat uit alle nieuwe stijlen en nooit eerder vertoonde herwerken van adidas klassiekers.


Y3 heeft lang adidas-schoenen nieuwe stijl hun interpretatie van het iconische Adidas Superstar-silhouet aangeboden in de vorm van de Super Zip. Dit seizoen bieden ze een meer gedeconstrueerde kijk op de klassieker met de Super Knot. Gebruik makend van het bekende schelpvormige ontwerp van het origineel als uitgangspunt, voegt Y3 een aantal typische idiosyncratische flair toe in de vorm van een uniek trekkoord-vetersysteem dat over de lengte van de schoen loopt, waardoor een volledig aanpasbare pasvorm mogelijk is. Het eersteklas leren bovenwerk vereenvoudigde de sport, vermeed de klassieke 3 strepen voor een eenvoudige SuperStreet-callout met goudstempels, terwijl de tong pronkt met de kenmerkende, gewaagde grafische benadering van het seizoen.

De Y-3 Pureboost is Adidas schoenen hete verkoop dit seizoen teruggekeerd in deze door Oreo geïnspireerde kleurenbaan. De Pureboost heeft een boost ™ zool voor een continue uitbarsting van energie en is een modern hardloopsilhouet dat vele sneakerheads aanspreekt. Een lichtgewicht bovenwerk van mesh is overal voorzien van geborduurde details. Een leren manchet en tong geven de schoen een luxe uitstraling. TPU-lassen accentueren de neus en worden gebruikt op de 3D-driestrepen. Een kunststof hielstuk accentueert de achterkant van de schoen voor extra ondersteuning, terwijl de rubberen buitenzool voor extra grip zorgt.

Dit herfstseizoen Adidas Y-3 Y-3 heeft ons al overweldigd met hun sneaker drops, maar hun kledingcollectie heeft de bal uit het park geslagen. Hun belangrijkste stukken zouden tijdens de modeweek niet misstaan ​​op de grootstedelijke straten. Ze hebben hun grafische spel verhoogd en strijden moedig tegen de standaard zee van gedempte tonen, met hun opvallende 'tropische glitch camo'-print, die zeker een aantal hoofden zal worden. Het t-shirt is gesneden in een oversized pasvorm, waardoor het het perfecte stuk is om te stylen met een paar huid strakke joggers met een paar statement sneakers, het leven is tenslotte te kort om te worden afgezwakt.

http://www.sports-be.com/