100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

gjasgsdfg
08-06-2018 12:23:26

https://cdn-sidewalkhustle.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/01/adidas-iniki-runner-1.jpg

Adidas Iniki Runner adidas dame sko 2018 kombinerer to ting, mærket med tre striber udmærker sig når man laver undervisere; en slank, subtil og sublimt stilfuld retro look typisk for det ikoniske Originals sortiment og fokus på høj ydeevne ved hjælp af nogle af de bedste fodtøjsteknologi rundt.

I modsætning til tidligere adidas sko udsalg Boost-udstyrede modeller, der var tilbøjelige til den slanke, moderne æstetik, tegner de øverste af Iniki Runner sig for de klassiske løbe silhuetter af 1970'erne. Bygget af letvægts stræknet, overlejret med struktureret ruskind og færdig med vintage detaljer som gummi ydersål og serrated 3-Stripes trykt på siderne, udefra ser Iniki Runner den del af retro runner.

Sålen er ikke den eneste adidas mænd sko sale nifty high tech-funktion i disse spark. Den øvre gør brug af tovejs stræknet, hvilket øger komforten samtidig med at vægten reduceres. Adidas Originals udgav Iniki Runner-silhuetten, der kørte i en Navy-farveskema. Denne model har en fuldt åndbar 2-vejs stretch mesh top med premium suede overlay accentueret. Andre funktioner omfatter en komfortabel skjult base konstruktion, adidas mærket tekstil tungen, brandside side mærker på sidepaneler, tonet snørebånd, rosa guld metal aglets, trykt iakket 3-stripes branding, og OrthoLite foring og vævet gummi gummi ydersål.

På indersiden trækker adidas iniki runner grøn grå de dog på adidas teknologiske ekspertise med skjult sokpasset design, Ortholite sockliner og selvfølgelig den særprægede fuldlængde Boost mellemsål, den repræsenterer en stærk fusion af det gamle og det nye og er indstillet til at være endnu et andet stort hit for mærket med 3-Stripes.

http://www.herskyshoes.com/