100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'ętes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

wscoreframe
27-02-2018 07:00:35

2012-versionen har adidas originals adria lo shoes en tumbled look, men strukturen är inte riktigt lika rik på originalet, och ser nästan ut på några ställen. "Red Suede" LeBron X är också Nike + aktiverad för dem som vill slå på lövträet, och inkluderar även extra snör åt svart och vitt för ett mer kontrastigt utseende. Ställ in på Sole Collector för mer information om "Red Suede" LeBron X av Nike Sportswear. via 2011Fred777 Intressanta delar av denna sko inkluderar den reflekterande övre, förstås, och 20-årsjubileumslasertrycket som först uppträdde på Air Jordan XX 2005 ses hela tiden. Det har inte förekommit mycket korrespondens från den här snyggbutiken, men för vad det är värt kommer globala återförsäljare som Footpatrol att släpa Castanyada Puma Blaze of Glory pack den 13 december. words_Brandon RichardThough Carl Landry uttryckte missnöje med sin mid-season handel från Houston Rockets till Sacramento, kunde han hitta mer tid på domstolen med kungarna. Tid för runda två. Jag hade ett annat adidas-konto som beretts med ett annat kreditkortsnummer och adress,men jag trodde aldrig att jag skulle få det här långt.
Det här är en stor förbättring jämfört med den ursprungliga färgen. Den 24 mars är White / Midnight Navy colorway den version som bärs av de flesta NBA-spelare som bär den här skolen (det finns flera spelare endast färgvarianter, men de flesta är variationer på denna White / Midnight Navy colorway) .Denna sko visar samma dåliga passform i midsolen som den ursprungliga Black / Varsity Red colorwayen, men det finns några fina nya detaljer i denna färgväg som lägger till sin överklagande. Den svartvita hypnotiska spiralbilden är plasterad över skopans övre kant i ett material som är reflekterande, UV-känsligt och lyser i mörkret. Med det i åtanke har vi lanserat vårt första adidas superstar 80s clean någonsin sneaker-tema spelshow - Hype är Right.Reps för den legendariska Bob Barker och Drew Carey har inte returnerat våra samtal, så Rich "Maze" Lopez hanterar värdtjänster för vår version av prisgissningsshowen. Lyckligtvis för Rihanna verkar hon ha en liten storlek och behövde inte tävla med Rip Hamilton för att få paret. Bilder via Just Jared Det är för att de ser galen trevliga på (en perfekt sko med shorts), och de är ett av mina favoritskor av all tid! Vad har du på dig idag? Var och en av våra utövande är extremt idrottligt begåvad, men de som sticker ut från dem som inte hittar ett sätt att ansluta sig till publiken på en känslomässig nivå. Och outfits verkar vara en stor del, eller åtminstone en betydande del del. Utseendet på outfit är att det är något som omedelbart kan definiera vem du är.
Luis Sanchez Efter att ha erbjudit rent utseende för kvinnorna är ytterligare två utgåvor av Air Max 1 på väg från Nike Sportswear. Han spelade mestadels i PE-färgvägar i Nike Hyperfuse 2014 den här säsongen, men växlar ibland till den senaste och bästa från Jordan Brand. I övrigt bestämde Nick Young för att bryta ut sitt par igen i Los Angeles. Bilder via ESPN Luis SanchezAlong med det löpande specifika utgåvan av Huarache Free, kommer våren också att ge oss ytterligare en färgväg i Huarache Basketball 2012. På samma sätt adidas superstar 80s black som den originalinspirerade färgväg som släpptes under debutkörningen, är Huarache Basketball 2012 på sätt i en fin kombination av vit svart och blå. DeadstockNYC och Jordan Flight Club.Features inkluderar en grå läder övre, metallic silver elefant tryck och svarta träffar på tungan, snören, hälen och bak midsolen. Set för att släppa denna vår är "Fruit Hi", ett paket av polyester-konstruerade Chucks med upprepade frukttryck som täcker övre. av Brendan DunneThe Nike Air Flight Squad kan komma undan med mer än sin Flight 89 relative.As det är en ny design, eller snarare en moderniserad ta på en gammal design, kan det göra dessa typer av speciella makeup utan att någon vemar för mycket om utspädning av dess OG-status.
Steve Van Doren avslutar sin 50-årsjubileum för en helt ny samling arkivutgåvor med en semesterinspirerad twist. Märkets skalle och benutskrift har uppdaterats med godisrottor och santa hattar på Sk8-Hi 38 och Old Skool 36 reissues. John Geiger fortsätter att fästa sitt namn på några av de största anpassade projekten i sneakers. John Geiger har gått ihop med LASCO för att släppa en begränsad runda av "Golden Child" Yeezy 2. Inte anpassat för att rekonstruera en befintlig sneakerform, LASCO är mer som Hender Schema i att producera egna "lyx" versioner. av Steve Jaconettaadidas tar superstjärnan till skate adidas superstar 80s gucci scenen. Känd som "Respect Your Roots Pack", består denna samling av fyra färgvägar till adidas Superstar, gjord för att hyra några av skateboardingens tidiga pionjärer som bar den klassiska siluetten. 11, men Yeezy Mafias info är i allmänhet ganska korrekt. Den här nya Adidas Yeezy 350 Boost V2-stilen är den första av V2-utgåvorna som kommer utan några randar över sidan. Ljusblå accenterar sko på trim längs hälen, personifieringsdetaljer på tungan och toboxen, spetsiga mellansula-polstringsfönster och Z-Torsion-formad gummisula. Se till att denna färgväg officiellt träffar återförsäljare fredagen den 4 november. Färg: Svart / Löpande Vit / Ljus BlueStyle: G20282via afew Den vitblåa blåen är färdig med en genomskinlig gummisula. Arenas, den självutnämnda "största träningsskytten i världen", kämpade för att hitta botten av nätet på onsdagen.