100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'ętes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

drujtlubxdfds
11-01-2018 07:29:26

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e8/03/82/e803822e7b9454f9b62effc11f52687f.jpg

Dessa adidas tubular x pk sneakers kommer definitivt att locka uppmärksamhet! Den nya Adidas Tubular X Knit för män har en exceptionell stil inspirerad av basketskor och bygger på adidas Forum. Tubular X Knit har ett högt snitt och en anmärkningsvärd, tvåfärgad design av sulan. Den har en andningsbar textilövre med handstickat mönster och läderöverdrag för extra stöd. Den här sockersliknande konstruktionen ger en förbättrad passform och övergripande komfort. Snörningssystemet med inbäddade spetsöglor är en annan framgångsrik detalj.

Han hänvisar adidas tubular x dam till det x-formade stödet på hälen som förbinder sig med skosnören, och primeknit är materialet på toppen.

Adidas adidas tubular x svart senaste "Tubular" -modell är en helt ny satsning med en fashion-forward design. Adidas Tubular X har en högre snitt än originalet och är konstruerad med en unik överlappande slip-on style design. Trots att de var löst inspirerade av den klassiska Adidas Forum-basketmodellen ser den här modellen helt modern ut. De har en bekväm textilförstärkt övre, syntetiska överlägg och underskrift rörformig yttersål accentuerad med sidoväggar. Du kan välja den här modellen i Collegiate Red med kontrasterande vit mellansula på Sneakerhead nu. Och leta efter fler Adidas Tubular X färgvägar kommer snart.

Denna hybridsilhouette går adidas tubular x red enkelt in i basketbollinspirerad hög stil och bygger på de ikoniska designlinjerna från adidasforumet. Det lägger till premium mode detaljer som handsticka mönster på adidas Primeknit övre, nubuck och läder överlagringar, och en semi-opaque häl counter.

http://www.skortmall.com/