100 trucs pour...

Faites savoir vos exploits!!^^

Vous n'ętes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

hgjyufyt
11-09-2017 10:49:16

http://sneakerb0b.de/wp-content/uploads/2016/06/adidas-pureboost.jpg


Annat än Wish x Sneakerboy-samarbetet, presenteras adidas pure boost dam i en ny färgväg av Night Navy i vår, eftersom det är ett perfekt par för vardagligt slitage. Med en vävt övre som är färgad i en blandning av Night Navy / Core Blue / Mystery Blue, är skoen detaljerad med en trekantmotiv över dess sidor och en perforerad TPU ligger på hälen. En vit övre mellansula och svart yttersula runda ut designen.


adidas pure boost grå Damer som vill gå in i sommaren i stil kommer att älska den här uppsättningen sparkar som innehåller några lurade adidas-stilar. De två skopallen har en liknande känsla, och tack vare användningen av Boost-kuddar har de också en bekväm känsla. Adidas Pure Boost X är de mer lekfulla av de två tack vare användningen av lila och röda ströda i på snören och hälen. Adidas Pure Boost Xpose, å andra sidan, har en mer aggressiv känsla med en bur som lacing system fäst till övre för stöd. Båda modellerna har en svart mesh övre och en fri flytande båge på mittfotområdet.


Det finns ett mångfärgat alternativ på vägen, och det finns också denna Night Cargo-iteration av adidas pure boost herr som kommer att släppas senare i maj också. Sportar en blandning av nattfrakt, kritvakt och kärnsvarta toner, sneakersna har en ARAMIS-inspirerad stickövre som innehåller en FITCOUNTER-formad hälräknare. En svansad förstärkningsenhet kompletterar designen som också ger en snygg look till sminken.


Nästa färgväg av den helt nya adidas pure boost xpose DPR kommer officiellt till återförsäljare i morgon. Medan utvalda återförsäljare släppte den idag kommer denna Rainbow Pure Boosts-serien att komma fram till adidas.com den 1 juni. Den här nya versionen av den nya Pure Boost-funktionen har den senaste tillämpningen av Adidas branschledande BOOST-teknik, med en ny 8mm hæl-till -förskjutning. Andra viktiga funktioner i PureBOOST DPR inkluderar ett enstaka mönstret cirkulärt stickat övre, hälpassformat system, bredare framfot och en stretchweb yttersål. Detta par ovan är säkert en av de mest populära som det kommer till i en mångfärgad "Rainbow" övre med svarta accenter och en vit Boost mellansåla.


http://www.runarunse.com/